social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορνελάτος: Σε κάθε ματς παίζουμε σα να είναι το τελευταίο της χρονιάς

Κορνελάτος: Σε κάθε ματς παίζουμε σα να είναι το τελευταίο της χρονιάς

Παρότι φέτος η σεζόν είναι κάπως διαφορετική για εκείνον λόγω των υποχρεώσεων που έχει με τη στρατιωτική του θητεία ο Ανδρέας Κορνελάτος έχει δικαιώσει τους ανθρώπους της ΑΕ Μοσχάτου που επιθυμούσαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους στις αρχές του Αυγούστου.

Πιστός στα αμυντικά του καθήκοντα και με μεγάλη προσφορά στο επιθετικό κομμάτι πετυχαίνοντας σπουδαία γκολ σε Ζωγράφου και Κορυδαλλό, ο Κορνε δείχνει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος του πρωταθλητισμού, αφού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί διαφορετικά η πορεία της ομάδας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε μαζί του όπου αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την Καλλιθέα και στην πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά.

-Πως αντιμετωπίζετε το το ματς με την Καλλιθέα;

Δεδομένου ότι το παιχνίδι διεξάγεται μεταξύ 2 γειτονικών ομάδων,με θεωρητικά και πρακτικά κάλο σύνολο είναι σίγουρο πως θα είναι ένα ντέρμπι, ποσό μάλλον όταν κοιτώντας τον βαθμολογικό πίνακα, Μοσχάτο και Καλλιθέα βρίσκονται μέσα στις 3 πρώτες θέσεις. Θεωρώ πως προσεγγίζουμε όλη την εβδομάδα και αντιμετωπίζουμε την αναμέτρηση σαν το παιχνίδι της χρονιάς,σίγουρα όμως μέχρι το επόμενο ίδιας σημασίας παιχνίδι που θα παρουσιαστεί.

14463070_10207623117271823_2973275005214514506_n.jpg

-Που θα κριθεί;

Το παιχνίδι θα είναι ένα ντέρμπι και όπως κάθε ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειές και στο ποσό το Θέλει η κάθε ομάδα δείχνοντας το έμπρακτα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό.

-Περίμενες ότι θα είχατε τόσο εντυπωσιακή πορεία στην Γ' Εθνική;

Ξεκινώντας την χρονιά το καλοκαίρι ήξερα πως πηγαίνω σε μία ομάδα οπού, όπως είχα πληροφορηθεί από την διοίκηση, θα επανδρωθεί με παίκτες και προπονητικό team οπού όχι μονό γνωρίζει την κατηγορία άλλα και έχει να επιδείξει έργο τα τελευταία χρονιά.
Πίστεψα στο πλάνο αυτό,και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής δεν έκανα λάθος. Για τους λογούς που προανέφερα θεωρώ πως η πορεία και η σημερινή βαθμολογική θέση μονό τυχαία δεν είναι και ελπίζω να υπάρχει και η ανάλογη συνεχεία.

-Θεωρείς ότι μπορείτε να διεκδικήσετε;

Η εικόνα και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δείχνουν έμπρακτα πως η ομάδα του Μοσχάτου μπορεί να πάρει την νίκη σε οποιαδήποτε έδρα. Αυτό από μονό του λέει πολλά. Ωστόσο θεωρώ πως ο τίτλος του πρωταθλητή δεν είναι αυτοσκοπός,,άλλα κοιτάμε όλοι μαζί να δείχνουμε κάθε Κυριακή μία καλύτερη εικόνα από την προηγουμένη και σίγουρα κάθε αγωνιστική εβδομάδα μέσω των προπονήσεων αυτό ακριβώς θα έχουμε ως αποτέλεσμα.

80088169_464164160960741_7466929862482067456_n.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35