social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζωντός: Μπορούσαμε ψηλότερα

Ζωντός: Μπορούσαμε ψηλότερα

Σε μία από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του ο Διαμαντής Ζωντός αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της στιβαρής άμυνας του Πανθηραϊκού, που είναι η καλύτερη στον 5ο όμιλο με μόλις 7 γκολ παθητικό.

Την φετινή χρονιά ο Διαμαντής Ζωντός καλείται παράλληλα με το δύσκολο πρόγραμμα με την ομάδα του να εκτίσει και την στρατιωτική του θητεία, πράγμα που μπορεί να δυσκολεύει την καθημερινότητα του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει επηρεάσει την απόδοση του, αφού οι επεμβάσεις του είναι αυτές που σε πολλές περιπτώσεις έχουν δώσει βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα του.

Για τον ίδιο, βέβαια η πορεία θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αν ο Πανθηραϊκός δεν είχε τόσες πολλές απουσίες, ενώ η καλή αμυντική της ομάδας είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας:

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε στο sportcyclades.gr και τον Σπύρο Μάκαρη:

«Πιστεύω ότι πορεία που έχουμε κάνει από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα και βάσει του δυναμικού της αδικούμαστε από την βαθμολογική μας θέση και σημαντικό ρόλο σε αυτό κατά τη γνώμη μου έπαιξαν οι πολύμηνες απουσίες βασικών μελών της ομάδας από τραυματισμούς, που σε κάποια κάποια παιχνίδια έφταναν ακόμα και τους πέντε ποδοσφαιριστές».

- Πιστεύεις ότι το δυνατό σας σημείο είναι η άμυνα;

«Δυνατό μας σημείο βάσει αριθμών παρουσιάζεται η άμυνα μας και αυτό βέβαια μέσω της συνεισφοράς όλης της ενδεκάδας! Για την αμυντική επιτυχία και αποτελεσματικότητα είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος διότι είναι μια δύσκολη και κουραστική χρονιά για εμένα διότι παράλληλα με το πρωτάθλημα και τις υποχρεώσεις μου με την ομάδα εκτίω και την στρατιωτική μου θητεία».

- Πως βλέπεις τον δεύτερο γύρο, αφού ο Πανθηραϊκός δεν απέχει και πολύ από την κορυφή, αλλά παράλληλα είναι μία ομάδα που μπορεί αν κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο

«Ο δεύτερος γύρος ειδικά σε αυτόν τον όμιλο είναι πάντα απρόοπτος με μεγάλες ανατροπές στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα μας παλεύει πάντα για το κάτι παραπάνω και αρέσκεται στα επαγγελματικά πρότυπα και τον πρωταθλητισμό! Μέσα από την σκληρή δουλειά που μας περιμένει το νέο έτος και τον δεύτερο γύρο αντίστοιχα εύχομαι να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε σαν ομάδα και να φτάσουμε εκεί που μας αρμόζει και θέλουμε όλοι μας».

- Μια ευχή για αυτές τις άγιες και γιορτινές μέρες;

«Θέλω να ευχηθώ σε όλο το κόσμο καλές γιορτές και καλή χρονιά ότι επιθυμεί ο καθένας να γίνει πραγματικότητα με υγεία, αγάπη, χαρά και τύχη!».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35