social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπάθας: Δεν έχουν ταβάνι οι στόχοι μας

Σπάθας: Δεν έχουν ταβάνι οι στόχοι μας

Σίγουρα λίγοι ήταν εκείνοι που πίστευαν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ότι η ΑΕ Μοσχάτου με το τέλος του α' γύρου θα κυνηγούσε το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο όπου συμμετέχουν απαιτητικές ομάδες.

Η δουλειά του Βασίλη Σπάθα ωστόσο δεν δίνει το δικαίωμα, πλέον, σε κανέναν να θεωρεί αμελητέα ποσότητα τους πράσινους.

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχημένης πορείας, εκτός από από τους παίκτες και τη διοίκηση είναι ο κ. Σπάθας που αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας του τόνισε: "Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής έχουμε ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε στην τρίτη θέση του 5ου ομίλου και επιδιώκουμε κάθε Κυριακή την αγωνιστική μας βελτίωση προκειμένου να μείνουμε ψηλά. Δεν έχουμε κατορθώσει ακόμη τίποτα αφού οι στόχοι της ΑΕ Μοσχάτου δεν έχουν ταβάνι. Βλέπετε κάθε Κυριακή γίνονται σπουδαίες αναμετρήσεις και είμαστε περήφανοι για την μάδα που έχουμε δημιουργήσει".

Για τις κινήσεις που θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο ο κ. Σπάθας τόνισε: "Θα αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά προκειμένου να μην βγούμε από την τροχιά μας. Από την πρώτη ημέρα παλεύουμε και φυσικά η πορεία μας οφείλεται στο μεράκι και στην προσπάθεια των κυρίων, Στέφανου Φαναρίτη και Βασίλη Γκούμα".

Για το αν μπορεί να διεκδικήσει η ΑΕΜ τον τίτλο ο κ. Σπάθας δήλωσε: "Εμείς δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμους στόχους. Βάζουμε κάθε Κυριακή από ένα σκοπό. Τον πετυχαίνουμε και κοιτάμε τον επόμενο στόχο. Κάθε Κυριακή θα παλεύουμε και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35