social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς Πασαλίδη στη Σαντορίνη το Μοσχάτο-Αμφίβολος ο Ντούμπερετ

Χωρίς Πασαλίδη στη Σαντορίνη το Μοσχάτο-Αμφίβολος ο Ντούμπερετ

Μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕ Μοσχάτο για τις 31 και 1 Ιανουαρίου, οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Σπάθα επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα ξεκινάει και η προετοιμασία για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής όπου αντίπαλος θα είναι ο Πανθηραϊκός.

Προβλήματα απουσιών υπάρχουν και μάλιστα είναι σημαντικά με τον Βασίλη Σπάθα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χριστόφορου Πασαλίδη που είναι τιμωρημένος όπως και στον Χρστίφορο Ντούμπερετ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στις τάξεις του συλλόγου το κλίμα είναι εξαιρετικό μετά την πορεία της ομάδας στον α' γύρο, ωστόσο, άπαντες διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Παράλληλα, η διοίκηση του Στέφανου Φαναρίτη καθημερινά βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν το σύλλογο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα στην ομάδα.

Η αποστολή των Πειραιωτών θα αναχωρήσει με πλοίο του Πειραιά από το Σάββατο το πρωί με προορισμό το λιμάνι του Αθηνιού και θα προπονηθεί λίγο αργότερα προτού καταλύσει στο ξενοδοχείο. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35