social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην ΑΕ Μοσχάτου ο... μαέστρος Μπιλίμπασι

Στην ΑΕ Μοσχάτου ο... μαέστρος Μπιλίμπασι

Η ΑΕ Μοσχάτου αποτελεί στην μεσαία γραμμή από ποδοσφαιριστές ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και γι αυτό το λόγο η ομάδα βγάζει αυτή την ενέργεια σε κάθε ματς.

Και επειδή στις τάξεις της ομάδας έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά, η διοίκηση των νεοφώτιστων θα επιδιώξουν την καλύτερη δυνατή ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο ούτως ώστε η ομάδα να είναι άκρως ανταγωνιστική μέχρι τέλους ανεξάρτητα από τη θέση που θα τερματίσει.Στο πλαίσιο αυτό οι Πειραιώτες βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συμφωνία με τον 30χρονο μέσο, Μισέλ Μπιλίμπασι. Ο γεννημένος στις 8 Μαρτίου στα Τίρανα, αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Καραβά αποτελώντας εναν από τους κορυφαίους της ομάδας. Μεταξύ άλλων ο Μπιλίμπασι που αποτελεί προσωπική επιλογή του Βασίλη Σπάθα, έχει περάσει από Λάτσι, Κλέσαλς, Λάτσι, Δυναμό Τιράνων, Γκραμόζι και Ολίμπικ.

Το βιογραφικό του και μόνο δείχνει ότι οι παραστάσεις του είναι αρκετές και ο σπουδαίος αυτός παίκτης έρχεται να προστεθέι στην ήδη καλοκουρδισμένη μηχανή του Βασίλη Σπάθα.

Ο Μπιλίμπιασι ανήκει από το 2015 στον Καραβά και με την παρουσία του έχει ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου. 

 Τέλος η διοίκηση της ΑΕΜ ευχαρίστησε τον Καραβά και προσωπικά τον πρόεδρο, Χρήστο Σκανδάλη για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35