social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καραλής: Κάθε απώλεια θα στοιχίζει

Καραλής: Κάθε απώλεια θα στοιχίζει

Σίγουρα η Θύελλα Καμαρίου οφείλει πολλά στην ποιότητα του αφού εκτός από 11 γκολ ο Γιάννης Καραλής έχει προσφέρει σημαντικά πράγματα στην ομάδα της Σαντορίνης.

Λίγο η εμπειρία του, λίγο ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του, λίγο η ικανότητα του, όλα αυτά τα στοιχεία έχουν παίξει το ρόλο της στην πορεία των Σαντορινιών που δείχνουν ότι με το +4 έχουν ένα ισχνό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο G.K. φιλοξενήθηκε από την ιστοσελίδα μας με τον ίδιο να διατηρεί χαμηλούς τόνους.

Άλλωστε ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Φωστήρα την Κυριακή στις 11.30 όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Καμαριανούς.

Ο Γιάννης Καραλής αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε: "Είναι ένας δύσκολο ματς με μία ιστορική ομάδα όπως ο Φωστήρας όμως οφείλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Πλέον όλα τα παιχνίδια θεωρούνται κομβικά γιατί φτάνουμε στην τελική ευθεία και η παραμικρή απώλεια μπορεί να στοιχίσει".

Για τη συνέχεια που πρέπει να έχει η ομάδα του σε απόδοση ο G.K. τόνισε:"πιστεύω να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε την νίκη η οποία θα μας διατηρήσει σε απόσταση ασφάλειας από τους αντίπαλους μας"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35