social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χάντες: «Είτε έπαιζες στην επαρχία, είτε σε νησί η δυσκολία δεν θα άλλαζε»

Χάντες: «Είτε έπαιζες στην επαρχία, είτε σε νησί η δυσκολία δεν θα άλλαζε»

Για ακόμη μια χρονιά η Ηλιούπολη έχει βάλει υψηλά τον πήχη θέλοντας να κάνει πρωταθλητισμό προκειμένου να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή κλήρωση για το πρωτάθλημα, ο προπονητής του Ήλιου, Βαγγέλης Χαντές, παρέθεσε το δικό του σχόλιο τονίζοντας

"Κατ' αρχάς νομίζω ότι είναι ένας όμιλος αρκετά ανταγωνιστικός που θα κρατήσει όλε τις ομάδες σε εγρήγορση καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, η κλήρωση και το πρόγραμμα δεν είναι κάτι που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα. Ξεκινάμε ένα εκτος έδρας ματς με την Μύκονο. Όλα τα ματς που είναι εκτός έδρας είτε είναι σε νησιά είτε στην επαρχία θα έχουν το δικό τους χαρακτήρα και δυσκολία. Κάθε ματς θέλει ιδιαίτερα προσαρμογή απ' όλους και προσοχή για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα".

Για το αν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί για την άνοδο, ο κ. Χαντές πρόσθεσε

"Δεν υπάρχουν ακλόνητα φαβορί. Νομίζω ότι οι ομάδες της Πελοποννήσου θα κρύβουν εκπλήξεις για τις ομάδες των Αθηνών και των Κυκλάδων. Επαναλαμβάνω ότι ο όμιλος θα είναι ανταγωνιστικός και θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35