social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγαλο διπλό η Ηλιούπολη στον Ταύρο

Μεγαλο διπλό η Ηλιούπολη στον Ταύρο

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Ηλιούπολη στο Ταύρο καθώς επικράτησε με 0-1 του Φωστήρα για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ κατάφερε να διαχειριστεί άψογα το ματς και να πάρει ένα τεράστιο τρίποντο που του τονώνει τη ψυχολογία μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Μύκονο.

Από την άλλη ο Φωστήρας παρουσίασε μέτρια εικόνα γεγονός που έφερε τις έντονες αποδοκιμασίες από την πλευρά του κόσμου του.

Στο 13' ακυρώθηκε γκολ της Ηλιούπολης ως επιθετικό φάουλ (σκόρερ ο Τσατσαρής), με τον Μπουσμπίμπα να βλέπει το φάουλ που εκτέλεσε στο 15' να περνάει παράλληλα άουτ. 

Στο 40' έγινε το 0-1 όταν ο Ζέλο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κράσι με κεφαλιά νικησε τον Κραββαρίτη για το 0-1. 

Στο 57' ο Φωστήρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κασνέτσι εντός περιοχής όμως ο Τσάκαλος είπε "όχι" αρχικά στον Μπουσμπίμπα και στην επαναφορά ο Ολλανδός με εξουδετερωμένο τον πορτιέρο της Ηλιούπολης έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 60' η Ηλιούπολη είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 όμως ο Ντινιωτάκης δεν μπόρεσε μα προβολή να κάνει το 0-2. 

ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Λουκάς Καραδήμος) Κραββαρίτης, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Τσουβαλτσίδης (61' Μποσκουϊδης), Πεχλιβανίδης, Σταύρου, Κασνέτι, Μπουσμπίμα, Μπερνιδάκης, Δηλαβέρης (78' Κουλούρης), Τσιώλης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές) Τσάκαλος, Κωστόπουλος, Μπουσάι (80' Γάγγος), Τσατσαρής, Ρέτζο, Ζέλο, Σάμιος (88' Γεωργιάδης), Ταβάρες, Ντινιωτάκης, Μαλάι, Κράσι. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35