social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή στις νίκες για τον Εθνικό, 1-0 την Άνω Μερά

Επιστροφή στις νίκες για τον Εθνικό, 1-0 την Άνω Μερά

Την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Εθνικός Πειραιά που επικράτησε με 1-0 της Άνω Μεράς για την 15η αγωνιστική φτάνοντας τους 18 βαθμούς.

Η ιστορική ομάδα με το πέναλτι του Λαζαρίδη στο 48’ πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στους Μυκονιάτες που έτρεχαν ένα αήττητο σερί επτά αγώνων χωρίς ήττα μέχρι χθες.

Το συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν έχοντας στη βασική του σύνθεση τους τα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα Πετρόπουλο, Λαζαρίδη, Ντάγκρα και τους Δημητρίου και Ξαγοράρη να μπαίνουν αλλαγή πήρε αυτό που ήθελε επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Από την άλλη η Άνω Μερά παρότι προσπάθησε έχοντας κάποιες καλές στιγμές δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα μετά από 2,5 μήνες.

Πάντως ο Εθνικός είχε τις φάσεις να τελειώσει το ματς όμως έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Παλιούρα.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη και για τον Μουράτ Σεροπιάν στον πάγκο του Εθνικού, με τον έμπειρο προπονητή να έχει πανηγυρίσει τους 16 από τους 18 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ο «κυανόλευκος» σύλλογος.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

5’ Καλή ευκαιρία για τον Εθνικό, ο Πετρόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα από πλεονεκτική θέση.

7’ Σουτ του Λεσάι άουτ

10’ Ο Καλαγκάνης ανατράπηκε στην περιοχή, με την Άνω Μερά να ζητάει πέναλτι

47’ Ο Σκεντεράι ανατράπηκε στην περιοχή με τον διαιτητή Καλογερόπουλο να υποδεικνύει άμεσα το σημείο του πέναλτι

ΓΚΟΛ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ. Ο Λαζαρίδης ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Εθνικό

52 Μεγάλη ευκαιρία γαι τον Εθνικό, ο Νταούλιας πάσαρε στον Πετρόπουλο, με τον τελευταίο να βλέπει τον Παλιούρα να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση στο πλασέ που εξαπέλυσε

60’ Μεγάλη ευκαιρία για την Άνω Μερά, με τον Παλαιοπάνο να σουτάρει και τους αμυντικούς του Εθνικού να διώχνουν προτού ο Μεζίνι στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα

62 Σουτ του Λεσάι, μπλόκαρε ο Κατσούλης.

73 Μεγάλη ευκαιρία με τον Πετρόπουλο για τον Εθνικό να πλασάρει λίγο άουτ

75 Καλή ευκαιρία για την Άνω Μερά, καθώς σουτ του Λεσάι πέρασε λίγο άουτ

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Κατσούλης, Νταουλια, Λώλος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράι, Γκέτσι (78’ Αυλωνίτης), Διάκος (63’ Ξαγοράρης), Πετρόπουλος, Λαζαρίδης, Ντάγκρας ( 46’ Δημητρίου).

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός): Πάλιουρας, Φερέιρα, Καλαγκάνης, Ντατίδης (85’ Καλαμάρης), Αχείμαστος, Λεσάι, Σαββίδης, Λένγκα, Παλαιοπάνος (85’ Ζώτος), Νάκας, Σούλτσε.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35