social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: Πρέπει αγωνιστικά και με ηρεμία να ξεπεράσουμε τους κινδύνους

Χαντές: Πρέπει αγωνιστικά και με ηρεμία να ξεπεράσουμε τους κινδύνους

Μετά από μία τριάδα αγώνων με υψηλό βαθμό δυσκολίας η Ηλιούπολη αγωνίζεται για πρώτη φορά ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου, έστω κι αν θα φιλοξενήσει τον Ερμή Μελιγούς στο γήπεδο Ηλιούπολης β' που δεν αποτελεί τη φυσική της έδρα.

Πίσω από τα δεδομένα της προηγούμενης πρότασης κρύβονται οι βασικοί κίνδυνοι, τους οποίους θα κληθούν να ξεπεράσουν οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ για να φτάσουν στην επικράτηση. Αγωνιστικά και με ηρεμία, όπως σημειώνει στο Soccerlive o 41χρονος τεχνικός.

«Μέσα σε μία εβδομάδα δώσαμε τρεις επίσημους αγώνες με υψηλό βαθμό δυσκολίας (σ.σ. σε Μύκονο και Ταύρο στο πρωτάθλημα και με Λαμία στο Κύπελλο), συνεπώς είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε το ψυχολογικό και σωματικό 'άδειασμα' σαν ομάδα για να κρατηθούμε σε εγρήγορση. Αυτό είναι κάτι που το έχουμε επισημάνει από την αρχή. Σίγουρα είναι μειονέκτημα για εμάς ότι δεν αγωνιζόμαστε στη φυσική μας έδρα, όμως πρέπει να βρούμε αγωνιστικά τους τρόπους και να έχουμε και την ηρεμία για να το ξεπεράσουμε και να φτάσουμε στη νίκη. Άλλωστε, σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στόχος είναι μόνο η νίκη» σχολίασε ο προπονητής της ομάδας των νοτίων προαστίων, για να παρατηρήσει σχετικά με τον αντίπαλο: «Ο Ερμής μπορεί σαν όνομα να είναι άγνωστος στους περισσότερους, όμως η εικόνα του στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι πολύ καλύτερη από το μηδέν που έχει σε συγκομιδή. Νομίζω ότι αδικείται βαθμολογικά. Περιμένουμε να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θα πάει στις λεπτομέρειες».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35