social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αμέσως στον πάγκο και κάλεσμα στον κόσμο από Μάγγο!

Αμέσως στον πάγκο και κάλεσμα στον κόσμο από Μάγγο!

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Γιάννη Μάγγο, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς διοίκησης του Φωστήρα για την έναρξη της συνεργασίας.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «ο 39χρονος έμπειρος Έλληνας τεχνικός, με θητεία στη Super League 2, αναλαμβάνει τα ηνία στον πάγκο της ομάδας μας, με στόχο να προσφέρει αέρα ανανέωσης ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής». Σημειώνεται, μάλιστα, ότι «προς τιμήν του ο ίδιος θέλησε να καθίσει στον πάγκο του Φωστήρα την Κυριακή κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο, ενώ οι αρχικές σκέψεις ήταν να το παρακολουθήσει από την κερκίδα μιας και δεν έχει προπονήσει ακόμη την ομάδα», διότι όπως ο ίδιος ανέφερε στους κιτρινόμαυρους, «η ομάδα χρειάζεται καθοδήγηση από τον πάγκο σε ένα σημαντικό παιχνίδι οπού ο Φωστήρας πρέπει να πάρει τρεις βαθμούς».

Σύμφωνα με το ίδιο κείμενο, ο Γιάννης Μάγγος «παραδέχτηκε πως είναι ενθουσιασμένος με την οργάνωση της ομάδας», ενώ κάλεσε «όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών».

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής έχει θητεύσει ως προπονητής σε Απόλλωνα Λάρισας, ΑΕ Καραϊσκάκης, ΟΦ Ιεράπετρας και Αναγέννηση Καρδίτσας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35