social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό στη Σαντορίνη ο Χαραυγιακός-Στο νοσοκομείο ο Κουτσοποδιώτης

Βαθμό στη Σαντορίνη ο Χαραυγιακός-Στο νοσοκομείο ο Κουτσοποδιώτης

Σπουδαίο βαθμό πήρε στη Σαντορίνη ο Χαραυγιακός που έμεινε στο 0-0 με την ομώνυμη ομάδα.

Πάντως το αποτέλεσμα περνάει για την ομάδα της Ηλιούπολης σε β' μοίρα καθώς όλοι έχουν τη σκέψη τους στον Τζέρι Κουτσοποδιώτη που γύρισε το γόνατο του στο 35' και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό όμως η μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί ο παίκτης θα είναι το κατάλληλο εργαλείο για να εξαχθούν συμπεράσματα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, είχαν ευκαιρίες όμως ο Χαραυγιακός άντεξε και λίγο έλλειψε να... κλέψει το ματς στο 90' όταν το σουτ του Κουτσούμπα κατέληξε στο δοκάρι.

Από την πλευρά της η Σαντορίνη έχασε ευκαιρίες με τους Κέρι, Σγκούρι και Ερρίκο.

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Νίκος Παντέλης) Ντούνης, Παντίδος, Μάγκας, Κουρέλλας, Μπιρμπίλι (61' Σκαθαρούδης), Ιββανίδης, Σιμιτσής (61' Ντρούγκας), Πολύζος, Ερρίκος (90' Συρεγγέλας), Κέρι, Σγκούρι.  

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Βακερλής, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος (72' Καραϊσκος), Σουβατζόγλου, Κουτσοποδιώτης (35' λ.τρ. Τσαϊνης), Αγγελόπουλος, Δραμουντανης (61' Αρβανιτάκης), Κωτσοβός, Πλούμης, Κουκοβίνης (61' Κουτσογκιλας), Κάραβος (72' Κουτσούμπας).


Σχετικά άρθρα

Από τη Διάνα στον Παναιγιάλειο

Κούστας: Το ντέρμπι με το Ρουφ θα δώσει προβάδισμα, δεν θα καθορίσει όμως τον πρωταθλητή [vid]

Μεσολόγγης: Έχουμε ξεπεράσει... το ταβάνι μας [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35