social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τερεζόπουλος: Κάθε παιχνίδι θα είναι ένα ντέρμπι

Τερεζόπουλος: Κάθε παιχνίδι θα είναι ένα ντέρμπι

Μετά την αποχώρηση του Πέτρου Στοΐλα από την τεχνική ηγεσία, ήταν ο άνθρωπος που έλαβε το χρίσμα από τη διοίκηση προκειμένου να οδηγήσει την ΑΕ Ερμιονίδας στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου.

Την περασμένη Κυριακή (7/11) έκανε το ντεμπούτο του στη Μύκονο και, πλέον, ο Δημήτρης Τερεζόπουλος προετοιμάζει την ομάδα του για να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φωστήρα για την 4η αγωνιστική. Μιλώντας στο Soccerlive, ο έμπειρος προπονητής εξήγησε για ποιο λόγο θεωρεί πως όλα τα παιχνίδια σε αυτό τον όμιλο θα είναι ντέρμπι και θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του στην αξία και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του.

«Σε αυτό τον όμιλο όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Αυτό σημαίνει ότι κάθε παιχνίδι θα είναι ένα ντέρμπι. Από την πλευρά μας, σίγουρα θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, σίγουρα η ομάδα θα πηγαίνει κάθε Κυριακή για τη νίκη, παρότι στην παρούσα φάση το ρόστερ μας είναι μικρό. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα. Έχουμε αρκετά καλούς μικρούς και αρκετά καλούς έμπειρους παίκτες. Πιστεύω στην ομάδα μας» σχολίασε στην αρχή ο 52χρονος τεχνικός, για να εστιάσει εν συνεχεία λίγο περισσότερο στο προσεχές ματς: «Περιμένουμε την Κυριακή να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, η οποία θα συνοδευτεί με το αποτέλεσμα της νίκης. Είμαστε ετοιμοπόλεμοι, σεβόμαστε τον αντίπαλο που έχει μία μεγάλη ιστορία, όμως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται λεπτομέρειες. Ευχόμαστε οι λεπτομέρειες να είναι με το μέρος μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35