social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παντέλης: Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε

Παντέλης: Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε

Η απώλεια των δύο βαθμών στο παιχνίδι με τον Χαραυγιακό (0-0) καθιστά επιτακτική ανάγκη για τη Σαντορίνη την κατάκτηση της νίκης απέναντι στον Άρη Σκάλας, προκειμένου να μην χαθεί η επαφή με την κορυφή στον 5ο όμιλο.

Εξάλλουν, πρόκειται για άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Νίκου Παντέλη, πριν βγει για πρώτη φορά από το νησί της την επόμενη αγωνιστική.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε την Κυριακή! Είμαστε σε καλή κατάσταση, προβλήματα δεν έχουμε, το θέμα είναι να μετατρέψουμε σε γκολ κάποιες από τις πάρα πολλές ευκαιρίες που δημιουργούμε. Αυτό λείπει από την ομάδα και αυτό πρέπει να λυθεί, αρχής γενομένης από την Κυριακή» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής στο Soccerlive, για να αποκριθεί μετά από ερώτηση σχετικά με την απώλεια κόντρα στον Χαραυγιακό: «Σίγουρα μας λείπουν οι δύο βαθμοί από το παιχνίδι με τον Χαραυγιακό, όμως για μένα το πρόβλημα δεν ήταν η απόδοση. Όταν χάνεις πέντε κλασικές ευκαιρίες, μοιραία δεν κερδίζεις. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες, θα είμαστε καλά».

 


Σχετικά άρθρα

Θύελλα Καμαρίου-Άγιος Ιερόθεος 1-1 [highlights]

Νέος πρόεδρος στον Αίαντα Σαλαμίνας ο Μόγιας

Σημαντική νίκη για τον Κιθαιρώνα 1-0 τον Παλληνιακό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35