social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάγγος: «Τα ματς με Παναρκαδικό και Μύκονο θα καθορίσουν τους στόχους μας»

Μάγγος: «Τα ματς με Παναρκαδικό και Μύκονο θα καθορίσουν τους στόχους μας»

Σεφτέ στις νίκες έκανε ο Φωστήρας την προηγούμενη Κυριακή επικρατώντας της Ένωσης Ερμιονίδας με 0-1 χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Πίσσα.

Ο Γιάννης Μάγγος είδε τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται στο πλάνο που είχε δώσει μένοντας σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στην ύψιστη σημασία που είχε το τρίποντο για τον Φωστήρα καθώς και για τη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά

"Νίκη σημαντική και από βαθμολογικής και από ψυχολογικής άποψης ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο όπου είναι μείον όχι μόνο για τους αντιπάλους αλλά και για την Ερμιονίδα που θελει να παίξει ποδόσφαιρο.

Τώρα ακολουθούν δυο παιχνίδια (με Παναρκαδικό και Μύκονο) όπου θα καθορίσουν τους στόχους της ομάδας ξεκάθαρα αναφορικά με το μπορούμε να φτάσουμε στο μέλλον".

Για το αν δείχνει βελτίωση η ομάδα του από την ημέρα που ανέλαβε, ο κ. Μάγγος δήλωσε

"Κάθε εβδομάδα θα έχουμε βελτίωση σε όλους του τομείς και στη φυσική κατάσταση που βρισκόμαστε λίγο πίσω αλλά και στην τακτική".

 

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναρκαδικό θα ξεκινήσει αύριο με μεσημεριανή προπόνηση αφού χθες το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε ρεπό. 


Σχετικά άρθρα

Δυνατό τεστ με Αρτάκη για την Θύελλα Ραφήνας

Σταυρακόπουλος: Έχουμε προβλήματα αλλά δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε (vid)

Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την Γ' Εθνική ο Χαραυγιακός

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35