social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: Θα είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία!

Χαντές: Θα είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία!

Ως ντέρμπι κορυφής θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί το παιχνίδι της Ηλιούπολης με τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου το απόγευμα της Κυριακής (5/12).

Η ομάδα της Αργολίδας είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, οδηγώντας την κούρσα μετά από έξι αγωνιστικές, ενώ οι κυανέρυθροι ακουλουθούν στη δεύτερη θέση, έστω και σε τριπλή ισοβαθμία (με ΑΕ Μυκόνου και Παναρκαδικό). Από εκεί πηγάζει και η ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά στην ομάδα της Ηλιούπολης, για την οποία μιλάει στο Soccerlive ο Βαγγέλης Χαντές. «Σε καμία περίπτωση δεν είνα τυχαία η πορεία του Φοίνικα στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε ενα ομοιογενές σύνολο που παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο, όμως είναι ευκαιρία για εμάς να πάρουμε τη νίκη και να τους φτάσουμε στη βαθμολογία» σχολίασε ο νεαρός προπονητής και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Αντιθέτως, θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα παιχνίδι σε πολύ μεγάλη ένταση για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Όσον αφορά στην πρόκριση της ομάδας του στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΑ έπειτα από τη χθεσινή (1/12) επικράτηση στο Περιστέρι επί του Αγ. Ιερόθεου, υπογράμμισε: «Ήταν ευχάριστο ότι αγωνίστηκαν και είχαν πολύ καλή εικόνα ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Το Κύπελλο δεν μας είναι αδιάφορο, αλλά δεν είναι στόχος αυτή τη στιγμή για εμάς. Το αφήνουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας γιατί μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35