social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η... βόμβα της χρονιάς με Ηλιάδη στον Ιερόθεο

Η... βόμβα της χρονιάς με Ηλιάδη στον Ιερόθεο

Ο Άγιος Ιερόθεος την προηγούμενη Κυριακή έκανε τους φίλους του να παραληρούν με την μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Ακράτητο.

Ωστόσο η χαρά που παίρνουν απόψε άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου είναι μεγαλύτερη.

Συγκεκριμένα, με προσωπικές ενέργειες της διοίκησης στο σύλλογο των δυτικών προαστίων εντάσσεται ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστές που τα προηγούμενα τρία χρόνια έβγαλε μάτια με τα χρώματα των Άρη Πετρούπολης, ΑΟ Περιστερίου και Φωστήρα.

Ο λόγος για τον Σάββα Ηλιάδη που είπε το ναι στην πρόταση της διοίκησης, με τους κιτρινόμαυρους να κάνουν το κόλπο γκρόσο λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του ικανοτάτου στράικερ από τον Φωστήρα. 

Ο επί τρία χρόνια πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο των "κιτρινόμαυρων" καθώς διαθέτει χαρακτηριστικά που σπανίζουν στην κατηγορία, όπως το δυνατό-ευθύβολο σουτ και την έφεση στο σκοράρισμα.

Ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής ξεχώρισε πριν από μερικά χρόνια με τη φανέλα του ΑΟ Περιστερίου καθώς τη σεζόν 2014-2015 τα 21 τέρματα που πέτυχε με τα χρώματα των ροσσονέρι του έδωσαν... το διαβατήριο να αγωνιστεί στην Football league για την Καλλιθέα. Τη σεζόν 2017-2018 αναδείχθηκε και πάλι πρώτος σκορερ με τα 20 τέρματα που πέτυχε αυτή τη φορά με τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης.

Το πολυβόλο που ακούει στο όνομα Σάββας Ηλιάδης δεν σταμάτησε εκεί αφού και πέρυσι έσπασε κάθε ρεκόρ σημειώνοντας 26 γκολ σε 30 ματς δείχνοντας ότι η τέχνη του γκολ αποτελεί κάτι έμφυτο για εκείνον.

Φέτος έχει πετύχει 5 γολ με τη φανέλα του Φωστήρα, δείχνοντας ότι και στις εθνικές κατηγορίες παραμένει ζεστός.

Με την κίνηση αυτή ο Ιερόθεος αλλάζει επίπεδο και ανεβάζει τον πήχη.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35