social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αργυρόπουλος και Σούλης είναι και επίσημα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕ Μυκόνου [pics]

Αργυρόπουλος και Σούλης είναι και επίσημα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕ Μυκόνου [pics]

Επιστροφή στη δράση για την ΑΕ Μυκόνου με νέα πρόσωπα να δίνουν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση για το 2022 στο γήπεδο του Κόρφου.  

 

Πρόκειται για τις δυο από τις τρεις σίγουρες προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ της ομάδας. Έτσι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη οι Θύμιος Αργυρόπουλος και ο Σταύρος Σούλης. Αμφότεροι είναι και επίσημα παίκτες της ΑΕΜ, ενώ ο τρίτος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε ομάδα των Σερρών θα καθυστερήσει για μερικές ημέρες ακόμη την άφιξή του στο νησί των ανέμων.

Ο Θύμιος Αργυρόπουλος (31 ετών) είναι επιτελικός χαφ και αγωνιζόταν στη Νέα Αρτάκη ενώ έχει φορέσει σε δυο φάσεις τη φανέλα της Παναχαϊκής με μεγάλη επιτυχία την τριετία 2016-2019. Την περίοδο 2019-2020 αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Επισκοπή όπου πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλήματος στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής! Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη Θύελλα Πατρών.

Ο Σταύρος Σούλης είναι γεννημένος στις 7/1/1993 και αγωνιζόταν στη Ρόδο. Παίζει στην θέση στόπερ.. Ξεκίνησε από τη Θύελλα Πατρών, πήγε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και μετά αγωνίστηκε σε Παναιγιάλειο, Πανηλειακό και Παναχαϊκή.

proponisi 3 1 22

Οι Μυκονιάτες με τους δυο νέους παίκτες πλέον στη σύνθεσή τους ξεκίνησαν την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Σαντορίνη. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και το μόνο που προβληματίζει τους Κυκλαδίτες, όπως και όλες τις ομάδες άλλωστε είναι το αν θα πραγματοποιηθεί η αγωνιστική καθώς έντονη είναι η φημολογία ότι ίσως υπάρξει διακοπή στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Η ΕΠΟ παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και αναμένεται ως την Τετάρτη να πάρει τις οριστικές της αποφάσεις.

Φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35