social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» με Τσιώλη ο Φωστήρας, 1-0 τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου

«Καθάρισε» με Τσιώλη ο Φωστήρας, 1-0 τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου

Συνέχεια στην ανοδική του πορεία έδωσε ο Φωστήρας, ο οποίος έχει «σκαρφαλώσει» πλέον στην τρίτη θέση της κατάταξης στον 5ο όμιλο.

Η ομάδα του Ταύρου επιβλήθηκε με 1-0 του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Τσιώλης με σουτ στο 19ο λεπτό. Το έργο των κιτρινόμαυρων έγινε ακόμη πιο εύκολο στο 38ο λεπτό, όταν απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα από την αποβολή του Βράζιου με δεύτερη κίτρινη. Στο 75ο λεπτό ο Πίσσας σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ. Από την άλλη, ο Φοίνικας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και ειδικά στο δεύτερο μέρος, παρότι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, δείχνοντας ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία.

Διαιτητές: Χρόνης, Τσαγανού-Παύλος (Δυτικής Αττικής)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Ασημέλης, Τσουβαλτσίδης, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Δηλαβέρης (91' Ρέππας), Κασνέτση, Πινιώτης (82' Ζελενίτσας), Σταύρου (70' Ασκοτίρης), Πίσσας, Τσιώλης (70' Καρμοίρης), Μπερνιδάκης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Λέρμας (83' Θωμάς), Σερμαγιάς (69' Μάρκου), Τριμπόνιας, Κάπλατζης, Παπαϊωάννου, Καρέλης, Βράζιος, Μπιτζής (69' Χατζηστάμου), Πούτσης (55' Τριανταφύλλου), Γεωργίου.

 


Σχετικά άρθρα

Προοδευτική: Από Σάββατο στη Νάξο με... δημαρχική κίνηση

Θέμα soccerlive I Γεν. αρχηγός στην Αγία Παρασκευή ο Κώστας Σφακιανάκης

Βήμα παραμονής ο Άγιος Ιερόθεος, 2-0 τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35