social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θριάμβευσε η ΑΕ Ερμιονίδας, 2-0 στην Τρίπολη τον Παναρκαδικό

Θριάμβευσε η ΑΕ Ερμιονίδας, 2-0 στην Τρίπολη τον Παναρκαδικό

Νίκη από εκείνες που οδηγούν σε επίτευξη στόχων πανηγύρισε η ΑΕ Ερμιονίδας και έστειλε μήνυμα πως η αγωνιστική της αντεπίθεση στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου έχει μόλις ξεκινήσει!

Στο ντεμπούτο του Μ. Σκύβαλου στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα της Ερμιονίδας επικράτησε στην Τρίπολη με 2-0 επί του Παναρκαδικού και πλησίασε σε απόσταση... βολής τις θέσεις σωτηρίας, έχοντας μάλιστα και τρία παιχνίδια λιγότερα λόγω αναβολών!

Στο 20ο λεπτό ο Τσόφλιος έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Πλατής άλλαξε την πορεία της μπάλας με την επέμβασή του και την έστειλε στο δοκάρι της εστίας του. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 67ο λεπτό, με σουτ του Τσόφλιου (1-0), για να εδραιώσουν το προβάδισμά τους στο 86ο λεπτό, όταν ο Κυπαρίσσης αξιοποίησε με πλασέ την έξοχη προσπάθεια του Μπουρού (2-0).

Διαιτητές: Βαρτσάκης, Σόβολος-Μπεκιάρης (Λακωνίας)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σάββας Καρυπίδης): Πλατής, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Αλέμης, Νάνος, Πούτσι, Πολίτης, Καναβέτας, Καμπεράι, Γλέζος (46' λ.τρ. Λαμσελάρι (71' λ.τρ. Γεωργόπουλος)), Κολλιόπουλος

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Σαμαράς, Βιρβιλής, Τζιέρης (85' λ. τρ. Ι. Οψιμούλης), Τούλης, Τριμπονιάς, Κιοσσές, Τσόφλιος (70' Μπουρούς), Τρέσα (70' Λαντίκας), Αντωνόπουλος (46' Κυπαρίσσης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35