social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέο βήμα η ΑΕ Ερμιονίδας, 2-0 την ΑΕ Μυκόνου!

Νέο βήμα η ΑΕ Ερμιονίδας, 2-0 την ΑΕ Μυκόνου!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η ΑΕ Ερμιονίδας μέσα στο 2022 και πραγματοποίησε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή της στην Κατηγορία!

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο, η ομάδα του Μ. Σκύβαλου επιβλήθηκε με 2-0 της ΑΕ Μυκόνου και πέρασε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, έχοντας δώσει μάλιστα μέχρι στιγμής και τρία ματς λιγότερα βάσει προγράμματος! Στο 26ο λεπτό ο Μπουρούς άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια μετά από απόκρουση του Διαμαντή σε αρχικό σουτ (1-0), ενώ στο 80ο λεπτό ο Τρέσα με κοντινό πλασέ μετά από σύγχυση στην περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Καθοριστικής σημασίας, ωστόσο, υπήρξε η απόκρουση πέναλτι του Πονηρού σε εκτέλεση του Σερέπα στο 62ο λεπτό, χάρη στην οποία κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του.

Διαιτητές: Αυγερινός, Τσούκας-Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Σαμαράς, Βιρβίλης, Τζιέρης, Τουλής, Τριμπόνιας (86' Μερτύρης), Κυπαρίσσης (66' Λαντίκας), Τσόφλιος, (90' Χαλούβας), Τρέσα (86' Λαλούσης), Μπουρούς (66' Αντωνόπουλος)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Διαμαντής, Αχείμαστος, Κέμπε, Σούλης, Μάρκο (72' Παπαδόπουλος), Παπαϊωάννου, Λεσάι, Καλτσάς (84' Μπαϊρακτάρι), Σερεπάς (84' Κατσικαλάκης), Μπρούνο, Παρασκευάς (57' Γκέζο)

(Φωτο: ermionidafc.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35