social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΕ Ερμιονίδας: «Η παρουσία σας ήταν συγκινητική και καθοριστική»

ΑΕ Ερμιονίδας: «Η παρουσία σας ήταν συγκινητική και καθοριστική»

Την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον φίλαθλο κόσμο τους, για το δυναμικό «παρών» στο ματς με την ΑΕ Μυκόνου, ένιωσαν οι άνθρωποι της ΑΕ Ερμιονίδας και το έπραξαν με σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, όμως, κάλεσαν τους φιλάθλους να επαναλάβουν κάτι ανάλογο και στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης (9/2) με τον Άρη Σκάλας για την 12η αγωνιστική. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕ Ερμιονίδας εκφράζουμε, από τα βάθη της καρδιάς μας, ένα τεράστιο 'ευχαριστώ' προς όλους τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους, που βοήθησαν με την παρουσία τους στο γήπεδο την Κυριακή (6/2), να φτάσει η ομάδα στην πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου. Η παρουσία σας ήταν πραγματικά συγκινητική και καθοριστική, έδωσε ακόμα περισσότερο δυναμική στους παίκτες μας.

Για την ομάδα μας ακολουθεί ακόμα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, την Τετάρτη (9/2) στις 15:00, στο γήπεδο Κρανιδίου, απέναντι στον Άρη Σκάλας για τον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Επίσημα ως διοίκηση της ΑΕ Ερμιονίδας θέλουμε να προσκαλέσουμε τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί ξανά δίπλα στη νέα προσπάθεια της ομάδας μας, ώστε να κατακτήσουμε όλοι μαζί, τη νίκη και στο συγκεκριμένο ματς. Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδο και την παρουσία των φιλάθλων θα τηρηθούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού που είναι σε ισχύ, με βάση και το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35