social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεχνικός διευθυντής στην Καλλιθέα ο Γούτης

Τεχνικός διευθυντής στην Καλλιθέα ο Γούτης

Η Διοίκηση της Καλλιθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Γούτη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Ο Βαγγέλης Γούτης θα βοηθήσει και θα εμπλουτίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα με την εμπειρία και τις γνώσεις του, τόσο από την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και την πολύχρονη καριέρα του ως προπονητής.
Ρεπό έδωσε για σήμερα στους ποδοσφαιριστές του ο Λουκάς Καραδήμος, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το πρωί με την προπόνηση που θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης, για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Φωστήρα.
Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καλλιθέας κ. Σπύρος Παπαδόπουλος, θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Ερμή Κορυδαλλού, για την άψογη και σχεδόν αψεγάδιαστη διεύθυνση του αγώνα.
Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να ευχαριστήσει τη Διοίκηση του Ερμή Κορυδαλλού για την άψογη φιλοξενία προς την ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35