social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζωντανή η Καλλιθέα 1-0 τον Φωστήρα

Ζωντανή η Καλλιθέα 1-0 τον Φωστήρα

Η Καλλιθέα ήταν η μεγάλη κερδισμένη του Αθηναϊκού ντέρμπι αφού επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν και πλέον κοιτάζουν την επόμενη ημέρα πιο αισιόδοξα Από την άλλη ο Φωστήρας πάλεψε το ματς όμως δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Στο 31' ο Παντελίδης ακούμπησε όσο χρειάζονταν τη μπάλα και με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στους μπλε. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επετεύχθη στο 31′ ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λάμπη από πλάγια θέση έξω από την περιοχή, με τον Παντελίδη να «ακουμπάει» την μπάλα όσο έπρεπε για την στείλει στα δίκτυα.

Στο 82΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πανάκης. 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Λουκάς Καραδήμος) Φαρμάκης, Παντελίδης, Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός, Κώστας (76΄ Σαραντόπουλος), Σταύρου, Καλτσάς, Μαρουκάκης (90’ Νταουτάι), Στούπης (85’ Μπελής), Λάμπη (90΄ Πίκουλης). 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας) Χατζηεμμανουήλ, Αλεξίου, Καλλιμούκος, Αργκιλέσι (46΄ Ασημάκης), Μπιμπισίδης, Πανάκης, Πετριτάι (37΄ Χρήστου), Πίσσας (72΄ Μπιταξής), Κουλούρης, Μαρίνου και Μπερνιδάκης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35