social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

AE Ερμιονίδας: Ενημέρωση για τη Γενική Συνέλευση

AE Ερμιονίδας: Ενημέρωση για τη Γενική Συνέλευση

Τη διεξαγωγή Τακτικής Γενικής Συνέλευσης από τον σύλλογο μας την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου γνωστοποίησε η ΑΕ Ερμιονίδας.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης και η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Η διοίκηση καλεί με ανακοίνωσή της όλα τα μέλη και τους φιλάθλους της ΑΕ Ερμιονίδας να δώσουν το «παρών». Το σχετικό κείμενο αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Καταστατικού, καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Διοικητικός απολογισμός για την περίοδο 2021-22.

2.Οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 2021-22.

3.Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

4.Λοιπές προτάσεις ΔΣ και μελών της ομάδα μας.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φιλάθλους της ΑΕ Ερμιονίδας να δώσουν το «παρών». Η παρουσία σας είναι απαραίτητη για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου μας, δίνοντας ώθηση, ελπίδα και δύναμη στην ομάδα μας, εν όψει και της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Με τιμή το ΔΣ».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35