social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κούστας: Υπάρχουν ιδιαιτερότητες

Κούστας: Υπάρχουν ιδιαιτερότητες

Ιδανικά έχει ξεκινήσει το 2020 για την ΑΕ Κηφισιάς καθώς ο σύλλογος από τα βόρεια προάστια μετράει σε πέντε ματς τέσσερις νίκες κόντρα σε Ακράτητο, Μοσχάτο, Ηλυσιακό και Ερμή Κορυδαλλού και μια ισοπαλία με τους Αγίους Αναργύρους.

Η δουλειά του Νίκου Κούστα αρχίζει και φαίνεται και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους κυανόλευκους να δουν τη συνέχεια με άλλο μάτι. Πάντως, παίκτες και προπονητές δεν επιθυμούν να βάλουν μακροπρόθεσμους στόχους αφού αρχή τους αποτελεί να κοιτάζουν κάθε ματς ξεχωριστά.

Την Κυριακή ακολουθεί η αναμέτρηση στον Ταύρο με τον Φωστήρα με τη νικη να αποτελεί μοναδικό στόχο ώστε οι κυανόλευκοι να διατηρήσουν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Λέρι Έσλερ λόγω τιμωρίας όπως και ο τραυματίας Χάρης Ρεντζής.

Ο Νίκος Κούστας αναφερόμενος στο ματς τόνισε: "Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που στα τελευταία παιχνίδια δείχνει πως έχει αποκτήσει μια σταθερότητα, με υψηλό ρυθμό παιχνιδιού. Γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε πολύ τη νίκη που θα μας σταθεροποιήσει στη βαθμολογία και θα μας δωσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35