social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εκθρόνισε τη Θύελλα Καμαρίου το Κερατσίνι

Εκθρόνισε τη Θύελλα Καμαρίου το Κερατσίνι

 Ο ''κακός δαίμονας'' αποδείχθηκε για την Θύελλα Καμαρίου το Κερατσίνι, καθώς οι Καμαριανοί μετά το 1-1 του πρώτου γύρου στη Σαντορίνη γνώρισαν την ήττα με 1-0 και στο Σχιστό και συνδυασμό της αναμονής της εκδίκασης της ένστασης με τον Άγιο Ιερόθεο, βρέθηκαν προς στιγμής στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μένοντας στους 42 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ουσιαστικά φάση που δημιούργησαν στο παιχνίδι, όταν ο Νικολέτος εκτέλεσε κόρνερ, ο Στρίγγας έπιασε μία κεφαλιά και ο Καλιακούδας πάνω στη γραμμή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Βαγγέλης Χαντές ανακάτεψε την τράπουλα, φρεσκάροντας την επίθεση του και κλείνοντας στα καρέ του το Κερατσίνι που αμύνθηκε μαζικά και βάσει του αποτελέσματος δικαιώθηκε, αφού το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Η Θυελλας Καμαρίου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, αφού στο 90΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζέλο, ενώ το Κερατσίνι θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα γκολ στο 93΄όταν σε αντεπίθεση και ενω ο Ανδριόλας είχε προωθηθεί οι παίκτες του Κερατσινίου έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Δήμας σε ρόλο τερματοφύλακα έδιωξε με τα πόδια πάνω στη γραμμή.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Δελής-Αδαμόπουλος (Αθηνών, Βοιωτίας-Μεσσηνίας)

Κερατσίνι (Σταυρακόπουλος): Κούμπουλα, Γκουριωτης, Μηλιώτης (λ. τρ. 44΄Καρέλης), Καλιακούδας, Ροκάϊ, Χατζησοφρωνίου, Στρίγγας (81΄ Ζάχι), Χαρίτος, Μπέσου (91΄Ροκάκης), Νικολέτος (65΄Κόστα), Ντυρμίσι

Θύελλα Καμαρίου (Χαντές): Ανδριόλας, Ερρίκος (80΄Φύτρος), Μπουσάι (68΄Δήμος), Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Μαλάι, Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου, Καραλής (55΄Βεζιρτζόγλου), Δωματάς (63΄Ντινιωτάκης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35