social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταυριανός: Να κάνουμε το καθήκον μας

Σταυριανός: Να κάνουμε το καθήκον μας

Με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θα παραταχθεί ο Άγιος Ιερόθεος στον αγώνα της Κυριακής με τους Άγιους Ανάργυρους.

Μετά την ισοπαλία με το Κερατσίνι,η νίκη κόντρα στην Ένωση αποτελεί μονόδρομο, με το τεχνικό επιτελείο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Βιδάλη, Βασίλη Μουκίδη και Μεταλλινού όπως και στον τιμωρημένο Τσαρκάνι.

Ο προπονητής του Ιερόθεου, Ισίδωρος Σταυριανός παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε και στο ματς με το Κερατσίνι λέγοντας

"Ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού και σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα παρουσιάστηκε καλά καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο α' μέρος ο αντίπαλος θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αφού είχε καλή στιγμή στα πρώτα 20 λεπτά αλλά ο Αντωνόπουλος ενέργησε σωστά. Από εκεί και πέρα προηγηθήκαμε εμείς, κρατούσαμε το σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα πολύ εύκολα. Ο αντίπαλος μας πίεζε μόνο από στατικές φάσεις και είχαμε δυο ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς, μια με τον Ηλιάδη και μια με τον Χρήστου σε κομβικό σημείο, όμως δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε το γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα σε μια στατική φάση. Εμείς κοιτάζουμε μπροστά. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε ώστε να φέρουμε ψηλά την ομάδα και πάλι και να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε".

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τους Αγιους Αναργυρους, ο κ. Σταυριανός είπε

"Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο μας που στόχος της είναι να παλέψει όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, να παρουσιαστούμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις πόντους ώστε να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία".

Για τα συναισθήματα του που θα κοντραριστεί με μια ομάδα που κατέκτησε πρωτάθλημα στην Α' ΕΠΣΑ πριν από δυο χρόνια, ο νεαρός κόουτς πρόσθεσε:

"Για εμένα τα συναισθήματα είναι περίεργα. Πέρασα 2,5 χρόνια όμορφα με καλές στιγμές όμως τώρα είμαι προπονητής του Ιερόθεου και κοιτάζω σαν επαγγελματίας το καλό της ομάδας μου. Για 90' θα είμαστε αντίπαλοι και από εκεί και πέρα μόλις τελειώσει το ματς θα είμαστε πάλι φίλοι".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35