social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία νίκη για την Καλλιθέα, 3-0 τον Άγιο Ιερόθεο

Σπουδαία νίκη για την Καλλιθέα, 3-0 τον Άγιο Ιερόθεο

Πολύ σπουδαίο παιχνίδι στα πλαίσια της 22ης Αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας διεξήχθη σήμερα στο Ελ Πάσο, με την Καλλιθέα να επικρατεί επί του Αγίου Ιεροθέου, με 3-0.

Τα γκολ των Κώστα, Νταουτάι και Ντρούγκα, έφτασαν ώστε η Καλλιθέα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αγίου Ιεροθέου και να κάνει αποφασιστικό βήμα πρωτιάς.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Καλλιθέας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως και οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένταση, αφού στο τέταρτο λεπτό, ο Φαρμάκης στην προσπάθειά του να διώξει τραυματίστηκε και ο Μουκίδης συνέχισε την επίθεση των φιλοξεν ούμενων. Οι γηπεδούχοι έδιωξαν και μετά υπήρξε μικρή ένταση στους πάγκους. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 16', με το σουτ του Κώστα να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αντωνόπουλου. Το επικίνδυνο γύρισμα του Παπαγγελή τρία λεπτά αργότερα δεν ανησύχησε τον Αντωνόπουλο που μπλόκαρε εύκολα. Το φαουλ του Σταύρου στο 22' πέρασε άουτ ενώ ο Ιερόθεος απείλησε στο 26' με το πλασέ του Κράσι να κοντράρει και να περνά κόρνερ. Στο 36', η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό τρόπο. Αρχικά, η προωθημένη μπαλιά του Σταύρου βρήκε στα σώματα και στην επαναφορά ο Κώστας εξαπέλυσε κεραυνό με την μπάλα να έχει τρομερά φάλτσα και να καταλήγει στην εστία του Αντωνόπουλου. Άπιαστο σουτ, δεν μπορούσε να αντιδράσει ο γκολκιπερ των φιλοξενούμενων. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό του ματς και είχαν ακόμη μια καλή στιγμή στο 44', με τον Νταουτάι ανενόχλητο στη μεγάλη περιοχή να πηδάει σε λάθος χρόνο για την κεφαλιά, σπαταλώντας την σεντρα ακριβείας του Στούπη.

 

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει, με την πρώτη καλή φάση να έρχεται στο 62' και το απευθείας χτύπημα φάουλ του Στούπη - από τα 30 μέτρα - που τράνταξε το δοκάρι του Αντωνόπουλου. Το 2-0 ήρθε 10 λεπτά αργότερα όταν ο Κώστας από δεξιά γύρισε για τον Σταύρου που βρήκε τον Νταουτάι στο ύψος του πέναλτι. Ο τελευταίος ψύχραιμα πλάσαρε τον Αντωνόπουλο και διπλασία τα τέρματα της ομάδας του. Τρία λεπτά μετά, το σκαστό σουτ του Νταουτάι πέρασε άουτ, ενώ στην επόμενη φάση ο Άγιος Ιερόθεος απείλησε με το μακρινό σουτ του Τσαρκάνι το οποίο μπλόκαρε ο Φαρμάκης. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 και κλείδωσαν τη νίκη στο 84' σε φάση όπου ο Γεωργακόπουλος έβαλε ωραία το σώμα του στον Μπάτη, η μπάλα κατέληξε στον Στούπη που τροφοδότησε γρήγορα τον Ντρούγκα στα δεξιά, με τον εξτρέμ της Καλλιθέας να σημαδεύει σωστά. Στο 91' είχαμε την τελευταία φάση του αγώνα με τον Γεωργακόπουλο να στέλνει την μπάλα λίγο έξω, έπειτα από γύρισμα του Στούπη.

 

Η Καλλιθέα έτσι ανέβηκε στους 52 βαθμούς και παραμένει μόνη πρώτη στον όμιλο, ενώ ο Άγιο Ιερόθεος έμεινε στους 36 βαθμούς.

 

Καλλιθέα (Λουκάς Καραδήμος): Φαρμάκης, Χοτζάλλι, Παπαγγελής (86' Γκρόσιος), Στεφανής, Κρητικός, Κώστας, Σταύρου (85' Βασιλειάδης), Καλτσάς, Νταουτάι (80' Γεωργακόπουλος), Στούπης, Λάμπη (69' Ντρούγκας)

Άγιος Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός): Αντωνόπουλος, Συμάκου, Αποστόλου, Μπάτης, Τσαρτσαρής, Μπριστογιάννης, Ηλιάδης (80' Χατζηστάμος), Ντάφλας (72' Χρήστου), Κράσι, Τσαρκάνι, Μουκίδης (46' Κομνηνός)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35