social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φωστήρας: Φιλικό με Άγιαξ Ταύρου στο βάθος-Ανεβάζει στροφές ο Θέος

Φωστήρας: Φιλικό με Άγιαξ Ταύρου στο βάθος-Ανεβάζει στροφές ο Θέος

Στον Φωστήρα το άκουσμα της είδησης για την αναβολή της αγωνιστικής βρήκε την ομάδα του Πάρη Ανδράλα να κάνει προπόνηση.

Παρ' όλα αυτά κανείς δεν απογοητεύτηκε, αφού, η ομάδα του Ταύρου δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Η αναμέτρηση με τον Ερμή για τα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής δεν θα γίνει, παρ' όλα αυτά, ο "Φονέας" που βρίσκεται τρίτος στην κατάταξη αναμένεται να δώσει φιλικό το ερχόμενο Σάββατο.

Αντίπαλος θα είναι ο Άγιαξ Ταύρου, παρ' όλα αυτά, η τοποθεσία που θα γίνει ο αγώνας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αφού οι Δήμοι βρίσκονται σε μια διαδικασία όπου κλείνουν τις γηπεδικές εγκαταστάσεις των περισσότερων περιοχών για προληπτικούς λόγους.

Κατά τα άλλα, όσον αφορά το αγωνιστικό θέμα, Γιώργος Πανάκης, Γιάννης Μαρίνου και Γιώργος Θέος ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα ωστόσο, όλα δείχνουν ότι όταν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα βρίσκονται στη διάθεση του Πάρη Ανδράλα.

Ανεβαίνει ο Θέος

Όσον αφορά την περίπτωση του Θέου που έβγαλε την κλείδα του στο ματς με την ΑΕ Μοσχάτου, έχουν περάσει ήδη 20 ημέρες που ο ποδοσφαιριστής κάνει ατομικό πρόγραμμα, με τον ίδιο να δείχνει έτοιμος να βοηθήσει και πάλι την ομάδα του Ταύρου.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή βαρόμετρο που μπορεί να υπολογίζουν πολλά στον Ταύρο και τη νέα χρονιά.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35