social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κράσι: Να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται

Κράσι: Να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται

Ο Ματέο Κράσι τα τελευταία χρόνια έχει αποτελέσει λίρα εκατό για τον Άγιο Ιερόθεο, έχοντας προσφέρει σημαντικές λύσεις με σημαντικά γκολ που έχουν σημάνει είτε παραμονή στην κατηγορία, είτε προκρίσεις σε τελικούς, όπως στο φετινό ημιτελικό με την Αγία Παρασκευή. 

Με τους αντίπαλους αμυντικούς να δυσκολεύονται να τον αντιμετωπίσουν σε κάθε παιχνίδι, ο Αλβανός στράικερ από την περίοδο που αγωνίζονταν στον Αετό Κορυδαλλού έδειχνε ότι ξεχωρίζει με τις επιδόσεις του σαν κυνηγός.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Ματέο Κράσι ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει την πορεία της ομάδας του στον 5ο όμιλο λέγοντας: "Νομίζω ότι η πορεία μας είναι αρκετά καλά. Σαν ομάδα είμαστε ικανοποιημένοι όλοι από τα όσα έχουμε καταφέρει. Πραγματοποιήσαμε καλές εμφανίσεις και νομίζω ότι είμαστε κοντά στο στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Εφόσον το πρωτάθλημα ξεκινήσει θα κοιτάξουμε στα τρία ματς να κάνουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και να κερδίσουμε τον τελικό Κυπέλλου".

Στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό λέγοντας: "Είναι κάτι σοβαρό και χρειάζεται προσοχή απ' όλους μας. Οφείλουμε να μένουμε σπίτι για να συμβάλλουμε τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35