social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέος: Ο «μαραθώνιος» πλησιάζει στο τέλος του

Θέος: Ο «μαραθώνιος» πλησιάζει στο τέλος του

Ήρθε κατά το δεύτερο μισό της σεζόν στο Φωστήρα, όμως ο Γιώργο Θέος απέδειξε ότι είναι σημαντικό γρανάζι της ομάδας μας. Μέχρι να επιστρέψει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μας μιλά για την καθημερινότητά του εν μέσω καραντίνας.

Πώς περνάς τον χρόνο σου μέσα στο σπίτι;

Επειδή κάθεσαι μέσα δεν σημαίνει ότι θα μαραζώσεις κιόλας… Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις, άλλωστε το σπίτι σου είναι ένα μέρος που έχεις επιλέξει.

Σίγουρα με ευχαριστεί το να βάλω μουσική και να κάνω την γυμναστική μου. Είναι κάτι που αγαπάω πολύ!! Θα χαλαρώσω, θα δω κάποια ταινία που μου αρέσει. Γενικά μπορείς να κάνεις πολλά αρκεί να έχεις την διάθεση.

-Ήταν ένα διαφορετικό Πάσχα για όλους μας. Εσύ ένιωσες αυτή τη διαφορά, πως αισθάνθηκες μακριά από τα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Σίγουρα ήταν ένα διαφορετικό Πάσχα για όλους. Ναι δεν θα πω ψέματα, το ένιωσα όλο αυτό!

Αλλά σκέφτεσαι ότι είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους. Δεν είσαι μόνος σου σε αυτό, παίρνεις δύναμη και συνεχίζεις να σκέφτεσαι θετικά.

-Ο χρόνος μέσα στο σπίτι σε κάνει να σκέφτεσαι πράγματα για εσένα, την ομάδα, την ζωή σου;

Ο χρόνος μέσα στο σπίτι με έκανε να σκεφτώ και να καταλάβω πόσο μου λείπει τελικά αυτή η ρουτίνα.

Όλοι παραπονιόμαστε καθημερινά για κούραση, άγχος, τρέξιμο, αλλά αυτά είναι που μας κάνουν ενεργούς. Τώρα απλά ζούμε το τίποτα!

-Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι σου λείπουν πολύ οι δικοί σου άνθρωποι;

Μιλάω καθημερινά με τους δικούς μου ανθρώπους και από την στιγμή που η τεχνολογία μας βοηθάει πολύ πλέον, τους βλέπω μέσω βιντεοκλήσης.

Ακόμη κι έτσι νιώθεις ότι είσαι κοντά τους, καθώς όπως είπα δεν χρειάζονται αρνητικές σκέψεις.

-Τι πιστεύεις ότι θα αποκομίσουμε όλοι μας μετά από αυτή την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία με την πανδημία του Κορονοϊου;

Αυτό που πρέπει να αποκομίσουμε όλοι μας είναι ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή την ζωή και να ζούμε την κάθε στιγμή όσο καλύτερα μπορούμε!

-Πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι στον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι έπειτα από αυτή την πανδημία; Θα υπάρξει αποξένωση, φόβος ίσως;

Θεωρώ πως οι άνθρωποι ξεχνάμε γρήγορα, δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι.

Φόβο σίγουρα όλοι νιώσαμε και θα νιώθουμε για αρκετό καιρό, όμως πιστεύω ότι όλο αυτό μας κάνει πιο δυνατούς για την ζωή και όχι αδύναμους, τουλάχιστον έτσι αντιδράω εγώ.

-Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Φωστήρα, αλλά και στους συμπαίκτες σου μέχρι τη στιγμή που θα ξαναβρείτε;

Εύχομαι στους συμπαίκτες μου, για τις παράξενες μέρες αυτές που διανύουμε, να έχουν κουράγιο, υπομονή και αισιοδοξία και να ξανανταμώσουμε υγιείς και δυνατοί.

Και στον κόσμο του Φωστήρα ότι καλύτερο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Υπομονή ο μαραθώνιος αυτός πλησιάζει στο τέλος του…


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35