social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυπελλούχοι Ενώσεων με κλήρωση: Η θέση των Ιερόθεου και Φωστήρα

Κυπελλούχοι Ενώσεων με κλήρωση: Η θέση των Ιερόθεου και Φωστήρα

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των Φωστήρα και Άγιου Ιερόθεου μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να αναδειχθούν οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων μέσω κλήρωσης.

Συγκεκριμένα, καμία από τις δυο αθηναϊκές ομάδες δεν είναι σύμφωνοι με αυτή την απόφαση και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε κοινή ανακοίνωση όπου θα υποστηρίζουν, ότι συμφωνούν να γίνει η αναμέτρηση λίγο πριν την έναρξης τους νέας αγωνιστικής περιόδου (2020-2021), αφού πρώτα έχουν έρθει σε επαφή με την Ένωση Αθηνών. Αμφότεροι θεωρούν ότι υπάρχει η δυνατότητα ΈΣΤΩ και μέσα στο καλοκαίρι να γίνει ο μεταξύ τους αγώνας σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να ολοκληρωθεί με κάθε νόμιμο τρόπο η διαδικασία.

Περισσότερες εξελίξεις επί του θέματος θα έχουμε τα επόμενα 24ωρα αφού θα υπάρχει τοποθέτηση από τις δυο ομάδες, μέσω ανακοίνωσης που επαναλαμβάνουμε θα είναι κοινή. Τόσο ο Φωστήρας όσο και ο Ιερόθεος, θα έρθουν σε επικοινωνία με την Ένωση προκειμένου να συζητήσουν οι τρεις πλευρές επί του θέματος και να παρθεί η καλύτερη δυνατή λύση.


Σχετικά άρθρα

Μοσχάτο: Προπόνηση στη Σαντορίνη με οικοδεσπότη τον Πειραιώτη Σκαφτούρο

Ενίσχυση με Βασίλη Ραυτόπουλο για τον Άρη Πετρούπολης

Εθνικός Πειραιά: Ενίσχυση στο τεχνικό επιτελείο με Μαυρίδη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35