social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Καμαρίου: Είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης

Θύελλα Καμαρίου: Είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύελλα Καμαρίου έκανε γνωστό ότι τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης ενώ κατέθεσε και τις προτασεις της.

Αναλυτικά

Με πραγματικό ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και σεβόμαστε την απόφαση της ΕΠΟ για την διακοπή των πρωταθλημάτων καθώς προέχει η ασφάλεια και η υγεία όλων όσων εμπλέκονται στο Ποδόσφαιρο.

Πρόταση μας να γίνει η αναδιάρθρωση με 16 ομάδες στην Super league, μια κατηγορία που θα ενοποιηθούν οι δυο κατηγορίες (Super Leaque2 - Football League )με Βόρειο όμιλο (16 ομάδες) και Νότιο όμιλο (16 ομάδες ) για να μειωθούν οι μετακινήσεις και το κόστος στις ομάδες . Στην Γ Εθνική (ερασιτεχνική κατηγορία ) να παραμείνουν οι 8 όμιλοι πάλι με 16 ομάδες και ανάλογα τις συμμετοχές να καθοριστούν οι οριστικοί όμιλοι ... Όσον αφορά το ποιοι θα ανέβουν κατηγορία ποιοι θα πέσουν κατηγορία αυτό θα το αποφασίσουν οι αρμόδιοι φορείς, ευελπιστούμε στα πλαίσια της Νομιμότητας που θα είμαστε αρωγοί και όχι της αυθαιρεσίας ή της καλής σχέσης . Στα πρωταθλήματα SpL,SpL2,FbL ή όποια δημιουργηθούν με την αναδιάρθρωση πρέπει να συμμετέχουν ομάδες που μπορούν να πάρουν αδειοδότηση για να μην γίνονται τα πρωταθλήματα παρωδίας . Στο σημείο αυτό πρέπει να δει η ΕΠΟ και η πολιτεία την δυσκολία που αντιμετωπίζουν στις μετακινήσεις οι ομάδες των Νησιών και να τις ενισχύσουν στα πλαίσια της ισονομίας μεταξύ των ομάδων .....

Υ.Γ Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ανάλογα θα επεμβαίνουμε ...

Το ΔΣ Θύελλας Καμαρίου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35