social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σκέντζος: Να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος

Σκέντζος: Να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος

Το άκουσμα της είδησης που είχε να κάνει με την παραμονή της Άνω Μεράς στην Γ Εθνική αποτέλεσε το πιο χαρμόσυνο νέο αφού, ο σύλλογος από τη Μύκονο θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην κατηγορία. 

Άπαντες στα ενδότερα της ομάδας έμειναν ικανοποιημένοι από την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και αυτό αποτυπώνεται από την τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας, Ανδρέα Σκεντζο.

Ο ίδιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφαση αυτή αλλά και στο μέλλον που έχει ο ίδιος στο σύλλογο.

Αναλυτικά

"Η προσπάθεια που κάναμε ήταν μεγάλη. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν τους τελευταίους μήνες".

Ερωτηθείς εάν αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών ο κ. Σκέντζος είπε

"Δεν μπορώ να πω ότι αποτελεί δικαίωση γιατί απέμεναν τρια ματς και δεν ήμασταν σίγουροι εάν θα σωνόμασταν ή εάν θα υποβιβαζόμασταν. Όμως τέλος καλό όλα κάλα. Στόχος αποτελεί να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος και να έχουμε καλύτερη εικόνα στο μέλλον".

Σε ερώτηση για το αν θέλει να μείνει στο σύλλογο τη νέα χρονιά δήλωσε

"Εγώ από την πλευρά μου έχω κάνει τις ενέργειες που έπρεπε να έχω κάνει σαν προπονητής. Έχω παραδώσει τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να κρατήσουμε στο έμψυχο δυναμικό και τη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης αναφορικά με τις βλέψεις που θα έχει. Τώρα εάν θέλουν να μείνω ή εάν θέλουν να φύγω δεν μπορώ να το ξέρω. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που πρέπει να εκτιμηθούν. Πάντως το σωστό είναι η ομάδα να χτιστεί από το καλοκαίρι". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35