social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προοδευτική: Ανακοίνωσε τον προγραμματισμό της

Προοδευτική: Ανακοίνωσε τον προγραμματισμό της

Μέσω δελτίο τύπου η Προοδευτική έκανε γνωστό για το τι θα επακολουθήσει μετά τις ανανεώσεις των Γιάννη Δρακωνάκη και Αντώνη Καλαμάκη.

Συγκεκριμένα, ο προγραμματισμός θα τρέξει από τον τεχνικό διευθυντή, Γρηγόρη Δράγαζη ο οποίος μαζί με τη διοίκηση θα συντονίσει την όλη προσπάθεια.

Το δελτίο τύπου

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδος μας ενημερώνει ότι υπάρχει οργασμός επαφών με παίχτες απ το υπάρχον έμψυχο υλικό που πρέπει να ανανεώσουν και παίχτες που πρόκειται να έρθουν βάσει του σχεδιασμού του τεχνικού διευθυντή μας και των προπονητών μας με το ok του προέδρου και του διοικητικό συμβουλίου.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι οι προπονήσεις της ομάδος μας συνεχίζονται απ την άρση της καραντίνας με όλα τα πρωτοκολλά που ορίζουν την κανονικότητα και θα συνεχισθούν έως και τις 20 Ιουνίου. Πιθανή έναρξη της προετοιμασίας για την νέα περίοδο τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου...!!

Ακόμη ενημερώνουμε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η στελέχωση των προπονητών μας Καλαμάκη-Δρακωνακη με νέο γυμναστή και προπονητή γκολκίπερ σ και σκαουτερ αναλυτή των αντίπαλων φυσικά και είναι δεδομένη η παραμονή του φροντιστή μας Αντώνη Μολακα και του συνεργάτη του Στάθη Δαφνα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35