social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κρατάει τη σημαία του ο Χαραυγιακός-Συνεχίζει ο Αναστασόπουλος

Κρατάει τη σημαία του ο Χαραυγιακός-Συνεχίζει ο Αναστασόπουλος

Σε κάθε ομάδα θα πρέπει να υπάρχει μια προσωπικότητα που να εμπνέει διοίκηση, κόσμο και ποδοσφαιριστές.

Στον Χαραυγιακό υπάρχουν αρκετές, ωστόσο, στο ποδοσφαιρικό τμήμα εκείνος που αποτελεί βαρόμετρο με την απόδοση του είναι ένας. Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Μιλαμε για ποδοσφαιριστή-πολυτέλεια όχι απλά για την Α' ΕΠΣΑ αλλά και για ανώτερες κατηγορίες.

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα της Ηλιούπολης θα πρέπει να αισθάνεται ευλογημένη καθώς έχει την τύχη να έχει στο ρόστερ της έναν σπουδαίο άσο ο οποίος με τα χαρακτηριστικά του ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο του συλλόγου.

Και αυτό γίνεται διότι ο "Αναστασό" συνδυάζει μυαλό, διάθεση για δουλειά, όρεξη, ταλέντο και χαρακτήρα.

DSC_0994.jpg

Στοιχεία που απαιτούνται σε αυτό το επίπεδο για να κάνεις τη διαφορά.

Αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση γι τους συμπαίκτες του και όντας επαγγελματίας στο 100% έχει βρει το λιμάνι του στον Χαραυγιακό και σε αυτό έχει συμβάλει και η διοίκηση του Μανώλη Φύτρου που τα έχει βρει για τα καλά με τον ποδοσφαιριστή.

Όπως καταλαβαίνεται και διαβάζοντας τα παραπάνω, ο Δημήτρης Αναστασόπουλος δεν θα μπορούσε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

Χρειάστηκε μερικά μόλις λεπτά ώστε ο ποδοσφαιριστής να βρεθεί με τη διοίκηση για να δώσει το τελικό "οκ". Έτσι ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης βλέπει το πρώτο του... θέλω να... περνάει.

Ο "Μάργκαρετ" έχει πολύ ψηλά τον ποδοσφαιριστή αφού θεωρεί ότι προσωπικότητες σαν του 30χρονου άσου χρειάζονται στα αποδυτήρια.

Ο Δημήτρης Αναστόπουλος ανανεώνει τη συνεργασία του με τους νερατζούρι και απ' ότι φαίνεται η διοίκηση κάνει δυναμικό ξεκίνημα στο κομμάτι των παικτών του περσινού κορμού.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35