social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαράζουν νέα πορεία οι υποδομές του Χαραυγιακού

Χαράζουν νέα πορεία οι υποδομές του Χαραυγιακού

Ο Χαραυγιακος τα τελευταία χρόνια έχει ζήσει πολλές μεγάλες στιγμές, με τους ανθρώπους του συλλόγου να δείχνουν ότι έχουν τη διάθεση να "μεγαλώσουν" το σύλλογο σε όλους τους τομείς.

Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δίνεται η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να ονειρευτούν, να δημιουργήσουν και να επενδύσουν σε μια ομάδα που έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της ιστορικής ομάδας τα τελευταία χρόνια είναι η λειτουργία των υποδομών της. Με την κα. Ευδοκία Καλυβιώτη, ως Υπεύθυνη του συγκεκριμένου τομέα, τον κ. Νταούδη Άγγελο να έχει την εποπτεία του αγωνιστικού τμήματος, και πολλούς ακόμα ικανοτάτους προπονητές, οι ακαδημίες του Χαραυγιακού γυρίζουν σελίδα με στόχο τη βελτίωση τους και την ενσωμάτωση όσων περισσότερων ποδοσφαιριστών στην α' ομάδα. Άλλωστε, είναι μη πρέπων μια ομάδα με το μέγεθος του Χαραυγιακού να μην αναδεικνύει παίκτες.

Τους τελευταίους μήνες τα συγκεκριμένα -δυο- πρόσωπα έχουν επενδύσει αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο, ώστε, οι γονείς της περιοχής να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στις ακαδημίες του Χαραυγιακού. Το αποτέλεσμα θα φανεί τους επόμενους μήνες, με την κα. Καλυβιώτη αλλά και τον κ. Νταούδη να δείχνουν τη διάθεση να κάνουν πολλά πράγματα διατηρώντας χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, αμφότεροι τις επόμενες ημέρες προγραμματίζουν συνάντηση με την δημοτική αρχή προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά πολλά ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν το συμφέρον της ακαδημίας του συλλόγου.

Ασφαλώς υπάρχουν δυσκολίες κυρίως γηπεδικές με τις ώρες και τους χώρους που κάνουν προπόνηση οι αθλητές, ωστόσο, εφόσον υπάρχει καλή διάθεση όλα μπορούν να φτάσουν σε ικανοποιητικό επίπεδο. Μάλιστα, σε λίγες ημέρες μέσω του soccerlive.gr θα γίνει ένα αφιέρωμα όπου οι υπεύθυνοι των υποδομών καθώς και οι προπονητές, θα αναφερθούν στο πλάνο για τη σεζόν 2020-2021 καθώς και στους άξονες που θα πατήσει πάνω η ιστορική ομάδα όσον αφορά το τρόπο λειτουργίας της. Στόχος τους η βελτίωση των υποδομών και προτεραιότητα τους η επαγγελματική δουλειά με υλικοτεχνική υποδομή υψηλού επιπέδου.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφερθούμε στο ΜΟΤΟ της ακαδημίας, που έχει να κάνει με την ευχαρίστηση των παιδιών και το οικογενειακό κλίμα.

Σκοπός αποτελεί οι νεαροί αθλητές να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους μέσα από την προπόνηση και τους αγώνες κάθε σαββατοκύριακο και να διατηρούν το ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό και το πνεύμα του ευ’ αγωνίζεστε. Οι Ακαδημίες πλέον είναι ζωτικής σημασίας για όλους τους συλλόγους.

Οι συντελεστές του συγκεκριμένου σωματείου ρίχνουν το ενδιαφέρον τους στην ανάδειξη και προετοιμασία μικρών αθλητών για την επάνδρωση της μεγάλης ομάδας. Με αγάπη , επίμονη και υπομονή καλωσορίζουν όλα τα παιδιά και προσπαθούν να καταβάλουν τα μέγιστα έτσι ώστε να εντρυφήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα γίνεται στον αθλητισμό.

Ως εκ τουτου σας περιμενουν να κανετε μια εβδομαδα δωρεαν δοκιμαστικο με στοχο να αγαπησετε αυτό που τοσο εκεινοι αγαπουν.. Το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35