social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αίας Σαλαμίνας: Ο Βασιλιάς επέστρεψε όμως δεν επαναπαύεται

Αίας Σαλαμίνας: Ο Βασιλιάς επέστρεψε όμως δεν επαναπαύεται

Μέσω δελτίο τύπου, ο Αίας Σαλαμίνας εξέφρασε την ικανοποίηση του ,μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣ Πειραιά, όπου ανακηρύχτηκε υπερπρωταθλητής, ενώ τόνισε ότι δεν επαναπαύεται.


Παράλληλα απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, ζητώντας τη στήριξη του την επόμενη σεζόν.

Το δελτίο τύπου

Σήμερα για τον Αίαντα Σαλαμίνας ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2019-2020, και έπειτα από εννέα (9) χρόνια ο Βασιλιάς Αίαντας επιστρέφει στον θρόνο του. Η Ομάδα μας πριν λίγη ώρα ανακηρύχτηκε Υπερπρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Πειραιά, και από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχουμε στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, εκεί που ανήκουμε σε Εθνικά Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Ο Αίαντας δεν επαναπαύεται, και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε με την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, να είμαστε καθ΄όλα έτοιμοι.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο θέλουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Σαλαμίνας δίπλα μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μαζί. Η Διοίκηση του Συλλόγου μας έχει την διάθεση αλλά και την θέληση, ώστε ο Βασιλιάς Αίαντας να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Πολύ σύντομα θα υπάρχει ενημέρωση για την ημέρα και ώρα που θα πραγματοποιηθεί η φιέστα Ανόδου στο Νησί μας, με τις απονομές των επάθλων Υπερπρωταθλητή & Πρωταθλητή στην Ομάδα μας, και καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να δώσουν το βροντερό παρών και να συγχαρούμε όλοι μαζί, τους Πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν, το Τεχνικό Επιτελείο και τους Ποδοσφαιριστές μας .

                                                                                     

Δια  το  Δ.Σ.                                                                                                                       Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο  ΑΙΑΣ ΄΄     

              

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ                          

                                                                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35