social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαχσανίδης: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρώσει τους στόχους του ο ΠΑΟ Ρουφ»

Σαχσανίδης: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρώσει τους στόχους του ο ΠΑΟ Ρουφ»

Ως γνωστόν πλέον, το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟ Ρουφ είναι ο ακραίος επιθετικός, Ματθαίος Σαχσανίδης.

Ο 20χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποτελεί πλέον μέλος της ιστορικής ομάδας του Ρουφ και σε συνέντευξη του στη σελίδα μας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα δίνει συνεχώς τον καλύτερο του εαυτό και πως με τη στήριξη του κόσμου και την αδιάκοπη δουλειά της διοίκησης, η ομάδα προβλέπεται να φτάσει πολύ ψηλά.

Ας δούμε λοιπόν τι μας είπε...

 

Γιατί επέλεξες τον ΠΑΟ Ρουφ;

Ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα και ιδιαίτερα ο προπονητής, κύριος Σιλεβίστας, μου έκανε πολύ θετική εντύπωση εξαρχής. Από την πρώτη συζήτηση που κάναμε με έκανε να τον εμπιστευτώ και να καταλάβω ότι οι φιλοδοξίες μου είναι ανάλογες με αυτές της ομάδας. Επομένως η επιλογή της ομάδας κάθε άλλο παρά δύσκολη ήταν.

 

Πώς σου φαίνεται που θα έχεις τη δυνατότητα να αγωνιστείς στο πιο δύσκολο όμιλο της Γ' Εθνικής δεδομένου ότι συμμετέχουν αρκετές ομάδες από την Αθήνα;

Ο όμιλος της Αθήνας είναι σίγουρα μια πρόκληση για μένα δεδομένου ότι είναι η 2η χρόνια μου στη Γ' εθνική. Το γεγονός αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για δουλειά και βελτίωση ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να δικαιωσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν.

 

Τι γνωρίζεις για την ομάδα;

Όπως όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στις μέρες μας έτσι κι εγώ γνωρίζω τη μεγάλη ιστορία της ομάδας και τις πορείες που έχει κάνει στη Β' εθνική παλαιότερα. Η μεγάλη αγάπη του κόσμου για την ομάδα είναι επίσης ευρέως γνωστή. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την οργάνωση που υπάρχει σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο αποτελούν τη βάση ώστε από εδώ και στο εξής η πορεία της ομάδας να είναι μόνο ανοδική.

 

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

Οι φιλοδοξίες μου σχετικά με το ποδόσφαιρο δεν έχουν συγκεκριμένο όριο. Ο βασικός μου στόχος είναι να βελτιώνομαι κάθε χρόνο ώστε να εξαντλήσω τις πιθανότητες που έχω να παίξω στο πιο υψηλό επίπεδο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις σπουδές μου, στις οποίες δίνω επίσης βάση παράλληλα με το ποδόσφαιρο, ώστε να τις εκπληρώσω.

 

Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο της ομάδας;

Δεν είναι στο χαρακτήρα μου οι υποσχέσεις και δεν αρμόζουν στην ηλικία μου. Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο, επομένως το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε προπόνηση και αγώνα ώστε να βοηθήσω την ομάδα να καταφέρει να φτάσει στους στόχους της κάτι το οποίο θα είναι θετικό φυσικά και για τον πολυπληθή κόσμο της ομάδας.

 

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

Όπως είπα και πριν με δεδομένη την ιστορία, την οργάνωση και τον κόσμο της, η ομάδα έχει τις καλύτερες βάσεις ώστε να κοιτάζει ψηλά. Μετά από 8 χρόνια επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες εκεί δηλαδή που της αρμόζει, επομένως όλοι στην ομάδα ευελπιστούμε η πορεία να είναι μόνο ανοδική από δω και στο εξής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35