social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φωστήρας: Σε υψηλά επίπεδα θα συνεχίσει ο Φονέας με την παραμονή Θέου

Φωστήρας: Σε υψηλά επίπεδα θα συνεχίσει ο Φονέας με την παραμονή Θέου

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και φρόντισε απευθείας να δείξει την κλάση του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Θέο ο οποίος από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην ομάδα του Φωστήρα φρόντισε να δικαιώσει τη διοίκηση για την επιλογή της.

Με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά που σπανίζουν για τα δεδομένα της κατηγορίας, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις και έδειξε ότι και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Ταύρου.

Όπως ήταν λογικό, ο πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Πανταζής, θα γνώριζε ότι η περίπτωση του θα συγκέντρωνε αρκετές δυσκολίες οσον αφορά το θέμα της παραμονής του αφού ο 28χρονος άσος είχε δεχτεί αρκετές προτάσεις και από συλλόγους ανώτερης κατηγορίας.

Παρ' όλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας των "κιτρινόμαυρων" με λεπτούς χειρισμούς κατόρθωσε να αποσπάσει θετική απάντηση από τον ποδοσφαιριστή διατηρώντας τον στο ρόστερ του συλλόγου για δεύτερη σεζόν.

Ο Θέος έμεινε ευχαριστημένος από αυτά που άκουσε και αφού είδε τη φερεγγυότητα της διοίκησης την περσινή σεζόν απάντησε θετικά στην πρόταση.

Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τον Γιάννη Μαρίνου θα αποτελέσουν τους κύριος εκφραστές των επιθέσεων του Φωστήρα σηκώνοντας το μεγάλο βάρος της δημιουργίας.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Θέος με θητεία σε επαγγελματικό επίπεδο έχει περάσει από Αγία Παρασκευή, Αία Σαλαμίνας, Καλλονή, Διαγόρα, Φωκικό, Λειβαδειακό, Ολυμπιακό Βόλου, Λαμία, Κισσαμικό, Ιωνικό και Μαρκό.

Οι παραστάσεις του λοιπόν δείχνουν ότι πρόκειται για έναν άρτιο ποδοσφαιριστή με απαράμιλλη ποιότητα που την παρουσιάζει κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35