social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πυροδοτεί νέα βόμβα με Αλεξίου ο Ιερόθεος

Πυροδοτεί νέα βόμβα με Αλεξίου ο Ιερόθεος

Εάν κανείς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει μια ομάδα που έχει κινηθεί απόλυτα εύστοχα στη μεταγραφική περίοδο, θα επέλεγε τον Άγιο Ιερόθεο.

Η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε σχετικά νωρίς τον προγραμματισμό της κάνοντας κινήσεις ουσίας σε θέσεις που είχε παρατηρηθεί έλλειψη.

Μάλιστα, αρκετές μεταγραφές προκάλεσαν αίσθηση όπως εκείνη του Αργυρίου και του Πολίτη, καθώς επρόκοιτο για ποδοσφαιριστές που έκαναν πρωταθλητισμό σε Καμάρι και Εθνικό Πειραιά τα τελευταία δυο χρόνια.

Οι μεταγραφικές… εκπλήξεις του Άγιου ωστόσο δεν τελειώνουν εδώ αφού η διοίκηση του συλλόγου δείχνει… ορεξάτη να δημιουργήσει σύνολο που θα βάλει υψηλά τον πήχη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζουν ακόμη ένα μεγάλο μπαμ το οποίο θα προκαλέσει αίσθηση σε όλο το Λεκανοπέδιο.

Όλα δείχνουν ότι υπό τις οδηγίες του Ισίδωρου Σταυριανού θα προπονηθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Ηρακλής Αλεξίου.

Ο εξαιρετικός αμυντικος μέσος που κάνει πρωταθλητισμό σε όποια ομάδα έχει αγωνιστεί φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στο να επιστρέψει στο σύλλογο που πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΕΠΣΑ την περίοδο 2015-2016.

alexiou.jpg

O «Ήρα» είναι 28 χρονών  μπορεί να καλύψει θέση σαν αμυντικός μέσος αλλά και σαν οχτάρι και εφόσον αποκτηθεί θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή για τους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα η εμπειρία του είναι τεράστια από τις εθνικές κατηγορίες έχοντας πανηγυρίσει ανόδους με Ηρακλειο και Άγιο Ιερόθεο, ενώ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε όσες ομάδες αγωνίστηκε. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μαρκό έχοντας περάσει από Ιωνικό, Παλληνιακό, Αήττητο Σπατων (πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ), Ηράκλειο (Πρωτάθλημα και άνοδος στην ΕΠΣΑ, Εθνικό Πειραιά, Αστέρας Μαγούλας και Προοδευτική.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35