social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Συμάκο η Κηφισιά

Ανακοίνωσε Συμάκο η Κηφισιά

Η απόκτηση του Βαγγέλη Γκότοβου στην Κηφισιά δεν θα είναι η μοναδική όπως δείχνουν στις τάξεις των κυανόλευκων.

Απόδειξη αποτελεί η κίνηση της διοίκησης να εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου ακόμη έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από τα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο λόγος για τον ακραίο αμυντικό, Γιάννη Συμάκου, ο οποίος μετά τις δυο σεζόν, στον Ιερόθεο θα συναντήθηκε και πάλι τον προπονητή, Νίκο Κούστα, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Κύπρο Κορυδαλλού.

Καθημερινά λοιπόν οι άνθρωποι της Κηφισιάς δείχνουν ότι βάζουν ψηλά τον πήχη φανερώνοντας και τους στόχους που θέτουν για το νέο πρωτάθλημα.

Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής

Η Κηφισιά Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του δεξιού αμυντικού Γιάννη Σιμάκου. Ο Γιάννης τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας του Αγίου Ιεροθέου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συνολικά αγωνίστηκε σε 26 αγώνες την προηγούμενη περίοδο, συμμετέχοντας έτσι στις εξαιρετικές πορείες της ομάδας του στο πρωτάθλημα και κύπελλο Ε.Π.Σ.Α. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Κύπρο Κορυδαλλού με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την Γ κατηγορία Πειραιά στην Α’ μέσα σε 2 χρόνια. Γιάννη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35