social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πετρινώλης: Η διοίκηση του Φωστήρα κάνει τεράστια προσπάθεια

Πετρινώλης: Η διοίκηση του Φωστήρα κάνει τεράστια προσπάθεια

Αποτελεί έναν πιστό εργάτη του Φωστήρα αφού για πάνω από μια δεκαετία βρίσκεται κοντά στο διοικητικό συμβούλιο και βοηθάει όσο μπορεί.

Ο Γιώργος Πετρινώλης αποτελεί έναν πρόσωπο που εκφράζει σε κάθε του ευκαιρία την αγάπη του για την ομάδα, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι όποτε χρειαστεί θα είναι δίπλα στον Φονέα.

Έτσι και φέτος, ο γνωστός σε όλους παράγοντας θα βρίσκεται στο πλευρό των Διονύση Πανταζή και Νίκου Αξιώτη, έχοντας ως κύριο στόχο να δει την αγαπημένη του ομάδα να πρωταγωνιστεί.

Δίνοντας καθημερινά μεγάλο αγώνα, ο κ. Πετρινώλης παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας όπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει.

Αναλυτικά

"Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όσοι βρισκόμαστε κοντά στον Φωστήρα το κάνουμε επειδή αγαπάμε την ομάδα. Δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες αλλά φίλαθλοι που απ' το υστέρημά μας προσπαθούμε να δούμε την ομάδα να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται σε υψηλές κατηγορίες. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες και αυτό διότι η ομάδα συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα που είναι πολύ απαιτητικό και το οικονομικό βάρος είναι τεράστιο. Ωστόσο ο κόσμος θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι τόσο πρόεδρος κ. Πανταζής όσο και ο αντιπρόεδρος κ. Αξιώτης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου υπερβάλλουμε καθημερινά προκειμένου η ομάδα να λειτουργεί επαγγελματικά και όπως αρμόζει στην ιστορία της. Υπάρχουν βέβαια και τα κακεντρεχή σχόλια τα οποία δεν αγγίζουν αλλά μας κάνουν πιο δυνατούς και μας δίνουν ώθηση για να συνεχίσουμε την δύσκολη προσπάθεια. Βρίσκομαι χρόνια στην ομάδα από το πόστο του παράγοντα και θα βρίσκομαι όσο μπορώ αφού ο Φωστήρας για μένα είναι κάτι ξεχωριστό. Όσον αφορά τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο έχοντας πίστη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο τεχνικό επιτελείο ενώ εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες θέλουμε και τη στήριξη του κόσμου αφού αποτελεί το 12ο παίκτη της ομάδας".

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35