social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαγγέλης Φουστέρης: Να καταφέρουμε να δούμε τη Σαντορίνη σε επαγγελματικές κατηγορίες

Βαγγέλης Φουστέρης: Να καταφέρουμε να δούμε τη Σαντορίνη σε επαγγελματικές κατηγορίες

Πλέον, μετά το πέρας των χθεσινών εκλογών ο ΑΣ Σαντορίνης 2020 έχει την πρώτη επίσημη εκλεγμένη διοίκηση της ιστορίας του, βάζοντας έτσι το τελευταίο κομμάτι στο παζλ της ιστορικής συνένωσης στο νησί.

Άνθρωποι, οι οποίοι είναι γνώστες και εραστές παράλληλα του ποδοσφαίρου και υπό άλλες συνθήκες θα ήταν σε διαφορετικά Δ.Σ., ένωσαν τις δυνάμεις τους, έγιναν μία γροθιά και πλέον συνδιοικούν έναν μεγάλο ποδοσφαιρικό οργανισμό όπως είναι ο ΑΣ Σαντορίνης.

Μπροστάρης, υποστηρικτής και σε πολλές περιπτώσεις κύριος εκφραστής της όλης προσπάθειας, είναι αναμφισβήτητα ο Βαγγέλης Φουστέρης, που από την πλευρά του έχει βάλει το δικό του στοίχημα για να δει ψηλά το ποδόσφαιρο του νησιού.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο κ. Φουστέρης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσέλευση στην εκλογική διαδικασία, λέγοντας: «Παρόλα τα προβλήματα με τον κορονοϊό η συμμετοχή του κόσμου ήταν αρκετά ικανοποιητική και ελπίζω αυτή η προσπάθεια με τα αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας να συσπειρώσει ακόμα περισσότερο τους φιλάθλους του νησιού».

Όσο αφορά τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Βαγγέλης Φουστέρης, τόνισε μόνο τον συμβολισμό που είχαν στην εμπιστοσύνη του άμεσου συνεργάτη του, Κώστα Ρούσσου (Νταντή):

«Τα αποτελέσματα και η σταυροφορία για μένα δεν αποτελούσαν ποτέ κριτήριο. Το σημαντικότερο που μπορούν να κάνουν όσοι είναι μέλη ή όχι της ομάδας είναι να βοηθήσουν στο να γίνει πραγματικότητα το ''μία ομάδα, ένα νησί, ένα όνειρο''. Όσο αφορά τον Κώστα Ρούσσο ''Νταντή'', θεωρώ ότι αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να του πιστωθεί για τον όσο χρόνο από την προσωπική του ζωή σπαταλάει για την ομάδα».

Ποια είναι η ευχή του Βαγγέλη Φουστέρη; «Εύχομαι αυτό το Δ.Σ. να καταφέρει να δούμε την ομάδα της Σαντορίνης σε επαγγελματικές κατηγορίες».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35