social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαγγελής: «Η Κηφισιά παρέχει ανέσεις που βρίσκεις μόνο σε ομάδες υψηλότερων κατηγοριών»

Παπαγγελής: «Η Κηφισιά παρέχει ανέσεις που βρίσκεις μόνο σε ομάδες υψηλότερων κατηγοριών»

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον νεαρό αμυντικό της Κηφισιάς, Βαγγέλη Παπαγγελή.

 

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής συνεχίζει και φέτος στην ομάδα των δυτικών προαστίων και μάλιστα, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό, μιλώντας με εγκωμιαστικά λόγια για το σύλλογο της Κηφισιάς, ο οποίος αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός τη νέα χρονιά.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη:

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Η περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη για εμάς, σίγουρα. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια διακοπή, σε ένα τέτοιο χρονικό σημείο και κατ' αυτόν τον τρόπο.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Το συναίσθημα ήταν περίεργο. Κανείς δεν πίστευε ότι μια αρρώστια μπορεί να μας κρατήσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων. Σίγουρα προβλημάτισε όσους ασχολούνται με το χώρο, καθώς δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, αλλά και πόσο θα επηρεαστεί το ποδόσφαιρο συνολικά, μετά από αυτό.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Νομίζω πως ο στόχος της ομάδας είναι ένας, ξεκάθαρος και έχει τεθεί από την αρχή. Υπάρχει όρεξη και εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο βαθμό, ώστε να πετύχει τους στόχους της και έπειτα ακολουθεί η προσωπική διάκριση που έρχεται για όλους μας μέσα από τη διάκριση της ομάδας.

 

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδοξου φινάλε πέρυσι;

Το ενδιαφέρον είναι στο πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά τη διακοπή, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής. Εμείς είχαμε τη δυνατότητα να επιστρέψουμε μετά την καραντίνα για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος της διακοπής και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι με την έναρξη της προετοιμασίας.

 

Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω πως νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που αγωνίζομαι στην Κηφισιά. Ο σύλλογος αποτελεί πρότυπο, καθώς παρέχει ανέσεις που βρίσκεις μόνο σε ομάδες υψηλότερων κατηγοριών και θεωρώ πως κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίζει για την Κηφισιά.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35