social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το επιτελείο του Λαϊβερά στον Αίαντα Σαλαμίνας

Το επιτελείο του Λαϊβερά στον Αίαντα Σαλαμίνας

Μέσω δελτίο τύπου ο Αίας Σαλαμίνας έκανε γνωστό ότι ξεκινάει την προετοιμασία του αύριο Πέμπτη 20/8 με τον Βαγγέλη Λαϊβερά να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία.

Γυμναστής θα είναι ο Νεκτάριος Σοκολάκης και φυσιοθεραπευτής ο Βασίλης Τζώρτης.

Το δελτίο τύπου

Με πολύ όρεξη και πολλά όνειρα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 στις 6 το Απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας, η προετοιμασία της ομάδας μας. Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του νέου μας Προπονητή ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΪΒΕΡΑ, ξεκινούν την «σκληρή» δουλειά με στόχο να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

 

Aνακοινώνουμε την συνεργασία της με τον Γυμναστή ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΟΚΟΛΑΚΗ.                          Ένας παλιός μας γνώριμος επανέρχεται στον Βασιλιά Αίαντα !
Ο Νεκτάριος Σοκολάκης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με Ειδικότητα το Ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B΄. Με πλούσιο Βιογραφικό ο Νεκτάριος Σοκολάκης αφού έχει εργαστεί στους Συλλόγους Παναιγιάλειος, Κερατσίνι, Ατρόμητος Πειραιά, Θρίαμβος Χαϊδαρίου, Α.Ο. Χαϊδαρίου, Ελευσινιακός, Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου, Λαρισαϊκός, Θεμιστοκλής Αιγάλεω, Αμπελακιακός και Α.Ε. Σαλαμίνας.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ ο Φυσικοθεραπευτής της Ομάδας, ένας εξαιρετικός Συνεργάτης όλων των Προπονητών ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την συνεργασία του με τον Βασιλιά Αίαντα. Από το Φθινόπωρο του έτους 2016 ξεκίνησε η επιτυχημένη συνεργασία του με τον Αίαντα, ασχολείται με την Αθλητική Φυσικοθεραπεία               είναι Επικεφαλής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Εθνικού Πειραιά και εργάζεται παράλληλα στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, αλλά και Ιδιοκτήτης του ΄΄ PhysioAnosis΄΄ με εξειδίκευση στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων. 

 

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

 

 

                                              Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο  ΑΙΑΣ ΄΄     

                                                              

       O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                

        

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΓΙΑ                                       ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ        


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35