social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη με ανατροπή για την Θύελλα Ραφήνας, 2-1 εκτός έδρας τον Πανερυθραϊκό

Νίκη με ανατροπή για την Θύελλα Ραφήνας, 2-1 εκτός έδρας τον Πανερυθραϊκό

Φιλική νίκη με ανατροπή 2-1 πήρε η Θύελλα Ραφήνας επί του Πανερυθραϊκού σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας.

Οι «λιγνιτωρύχοι» δίχως να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφεραν να επικρατήσουν κόντρα στην ομάδα των Βορείων Προαστείων με γκολ των Μπουντάκη και Χαρακτίδη. Μάλιστα, φανερή ήταν η κόπωση της Θύελλας από το φιλικό τεστ της περασμένης Κυριακής (23/08) απέναντι στον Αστέρα Βάρης, με αποτέλεσμα να της λείψουν τα τρεξίματα και η φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που είναι απολύτως λογικό για αυτή την εποχή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανερυθραϊκός άνοιξε το σκορ στο 25’ με κεφαλιά του Μπαμπαλούκα , ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Θύελλας και διαμόρφωσε το 1-0. Δέκα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 35’, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη ισοφάρισε σε 1-1, με τον Μπουντάκη να πλασάρει υποδειγματικά τον Τζαφάι και να φέρνει εκ νέου το ματς στα ίσα. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Θύελλα βελτίωσε την εικόνα της και έφερε τούμπα το ματς στο 70’, με τον αρχηγό Χαρακτίδη να σκοράρει με πέναλτι.

Ο «Χάρα», στην επιστροφή του μετά τον μικροτραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, έφερε άλλη αύρα στην ομάδα με την είσοδό του στο γήπεδο και την βοήθησε να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο.Στο 85’, ο Κεφαλωνίτης απέκρουσε σωτήρια την μπάλα σε τετ-α-τετ που είχε με τον επιθετικό του Πανερυθραϊκού και κράτησε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Από το φιλικό απουσίασαν οι Μέλβιν Ζέκιο και Μιχάλης Παπαδόπουλος, με τον δεύτερο να αναμένεται να επανέλθει στο προσεχές εντός έδρας φιλικό της Κυριακής (30/8) κόντρα στη Νέα Αρτάκη.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Αγγελακόπουλος, Παπαδόπουλος Λ., Φύτρος, Σαντίκου, Ντόσκας, Αράπης, Δημητρίου, Μπουντάκης, Παναγιώτου, Μαργέτης

Έπαιξαν και οι Σύρακας, Κεφαλωνίτης, Τσάκωνας, Πιέτρι, Μανδύλης, Γεωργόπουλος, Γεραγωτέλλης, Παπαδόπουλος Γ., Μαργέτης, Χαρακτίδης, Παντελίδης

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης): Τζαφάι, Μπαλής, Πλατσατούρας, Σουμελίδης Καούας, Νταλέγκα, Κουβαράς, Απειρανθίτης, Μπαμπαλούκας, Καφετζής, Κουτσουπιάς

Μεσολόγγης: «Η Θύελλα θα είναι καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Πανερυθραϊκό ο προπονητής της Θύελλας, Νίκος Μεσολόγγης, ανέφερε πως η ομάδα είχε μια μέτρια εικόνα, ενώ τόνισε πως οι πιο έτοιμοι ποδοσφαιριστές θα παίρνουνε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα επόμενα ματς για να είναι η Θύελλα καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι.

Αναλυτικά:«Είχαμε μια μέτρια εικόνα, μπήκαν αρκετά παιδιά σήμερα να αγωνιστούν και να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Νομίζω για τα δεδομένα της εποχής ανεβάσαμε πολύ το επίπεδο της ετοιμότητας και της πίεσης που κάναμε στο φιλικό της Κυριακής (23/8) με τον Αστέρα Βάρης, με αποτέλεσμα κάποια από τα παιδιά να είναι κουρασμένα μετά από τρεις μέρες. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε λίγο την εικόνα μας, συνεχίζουμε και πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα είναι καλύτερη. Ειδικά τώρα που φτάνουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος, θα παίρνουνε και περισσότερο χρόνο συμμετοχής τα πιο έτοιμα παιδιά, αυτά που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και θα έχουμε ακόμη καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο».

"Μέρα με τη μέρα η ομάδα βελτιώνεται"

Δηλώσεις παραχώρησε ο Παύλος Παντελίδης μετά το νικηφόρο φιλικό προετοιμασίας της Θύελλας Ραφήνας κόντρα στον Πανερυθραϊκό (2-1).

Ο νεαρός επιθετικός των «λιγνιτωρύχων» μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα δείχνει μέρα με τη μέρα πως βρίσκει ρυθμό και βελτιώνεται. Πιστεύω πως όλοι θα είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35