social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό ο Παναργειακός στην Αντίκυρα (1-1 με Κυπάρισσο)

Βαθμό ο Παναργειακός στην Αντίκυρα (1-1 με Κυπάρισσο)

Το μοναδικό ματς της πρεμιέρας στον 6ο όμιλο των μπαράζ που δεν ανέδειξε νικητή, ήταν εκείνο που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αντίκυρας.

Εκεί, ο Παναργειακός απέσπασε το ισόπαλο 1-1 από τον Κυπάρισσο, με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει δυσαρεστημένους τους γηπεδούχους, οι οποίοι έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο ότι θα μπορούσαν κάτι περισσότερο από τον βαθμό.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και, μάλιστα, ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 39ο λεπτό με φοβερό βολ πλανέ του Σελλή (0-1). Μάλιστα, λίγο αργότερα είχαν μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Ντε Σόουζα, για να εδραιώσουν το προβάδισμά τους. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Οι πρωταθλητές Βοιωτίας ήταν ανώτεροι, είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Πλακίδα στο 47', βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 69' σε πλασέ του Καλύβα έπειτα από ασίστ του Κόρμπου (1-1) και θα μπορούσαν να έχουν φτάσει και στην ολική ανατροπή.

Διαιτητές: Παναγιωταράς, Καλοπίσης-Μπεκιάρη (Αθηνών)

ΑΟ ΑΝΤΙΚ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ (Βαγγέλης Λέντας): Καρανάσιος, Κουτσούμπας, Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Γούλας, Ιωάννου, Κόρμπος, Μαλισσόβας, Μ. Πλακίδας (75' Λεσάι), Καράι, Τόλιας (68' Καλύβας)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μπατάκος): Κοζιώτης, Διαμαντής, Α. Κυριακόπουλος (75' Ζίου), Σελλής, Χρ. Φλεβάρης, Φλώρος, Παπασπύρος, Κάπλατζης, Αϊβαλιώτης (88' Παιδάκης), Ντε Σόουζα, Καμπιώτης (88' Θεοδοσιάδης).

(Φωτο: Γιάννης Κουτάλης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35