social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Ιάλυσο και Μαρκό (0-0)

Μοιρασιά για Ιάλυσο και Μαρκό (0-0)

Πολύτιμο βαθμό πήρε στη Ρόδο η Μαρκό μένοντας στο 0-0 με τον Ιάλυσο.

Οι πράσινοι του Πέτρου Τσιγκούλη μετά το 1-1 της πρεμιέρας με τον Άρη Πετρούπολης φεύγουν από το Σμαραγδένιο νησί με ένα πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές τους που τους δίνει τη δυνατότητα να κοιτάξουν το μέλλον πιο αισιόδοξα.

Μόλις στο 1' ο Χατζησάββας έκανε την κάθετη πάσα στον Παπουτσογιαννόπουλο, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα στην "καρδιά" της περιοχής, όμως η άμυνα της Μαρκό απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 10 'η Μαρκό έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Σαχσανίδης έκανε το πλασέ από την μικρή περιοχή όμως ο Ανδρούτσος μπλόκαρε. Στο 17' ο Ιάλυσος είχε το δοκάρι όταν ο Παπουτσογιαννόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και με κεφαλιά ο Ρούσσος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο. Στο 32' ο Ιάλυσος είχε καλή ευκαιρία όταν ο Χατζησάββας τροφοδότησε τον Γκέζο ο οποίος από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραστέργιο. Στο β' μέρος η πρώτη καλή φάση ανήκει στον Ιάλυσο όταν το σουτ του Ρούσσου μπλόκαρε σταθερά ο Καραστέργιος. Στο 48' η Μαρκό έχασε τεράστια ευκαιρία όταν έγινε το γύρισμα του Σαχσανίδη στον Ιατρού και ο τελευταίος από το ύψος του πέναλτι είδε το πλασέ του να καταλήγει κόρνερ μετά την Ρούσσου.Στο 65' οι γηπεδούχοιυ έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Τερζίου.

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ανδρούτσος, Γκέζος, Τερζίου, Θεοδοσίου, Πατσίλης, Ρεκλείτης, Ρούσσος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπάρδος (67' Παγκράτης), Ιντρίζι, Χατζησάββας.

Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Φλώρος, Τσίκλος, Μουσταφίδης, Παλαιοπάνος (77' Πίκουλης), Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Σαχσανίδης, Ιατρού (83' Μακρίδης), Σουλελές (90+2 Χατζής).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35